Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hogy a bánatba szüntethető...

Hogy a bánatba szüntethető meg az ellenállás bármivel szemben?

Figyelt kérdés

Eckhart Tolle-től láttam egy idézetet, ami szerint a szenvedés egyik oka az ellenállás. És hogyha nincs ellenállás akkor nincs szenvedes se.

Belegondoltam. Értem. Oké.

Nyilván, ha belenyugszom valamibe, akkor nem fog zavarni, mert belenyugodtam, csak akkor oda dobál az élet ahova akar, mert a józaneszemet kihajítottam az ablakon.

De miért van az, hogy azt, hogy az ellenállást hogy kell megszüntetni, azt senki nem mondja el? Kíváncsi lennék, hogy ezt lehet-e egyáltalán vagy csak duma...

Ha valamivel nem értek egyet akkor márpedig nem fogom elfogadni. Ha olyan irányba akar tolni az élet, amivel nem értek egyet, akkor igenis ellen fogok állni.

Miért bünteti a józanész használatát az élet szenvedéssel?

???

2023. jún. 11. 22:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ha úgy aludnál, hogy közben ébren vagy, az már meditáció lenne.

Teljes ellazulás, éberség, pihenés, csend.

2023. jún. 12. 22:50
 12/14 anonim ***** válasza:
50%
El akarsz utazni autóval Olaszországba, ezt az egód akarja, de félúton kidurran a kerék, ez már a sorsod. Hogyan viszonyulsz a megváltozott helyzethez? Az egód tiltakozni fog, de a belső lényed tényszerűen elfogadja a kialakul állapotot.
2023. jún. 12. 22:56
 13/14 NTBS ***** válasza:
Koncentrálással.
2023. jún. 13. 06:40
 14/14 A kérdező kommentje:

"Ha úgy aludnál, hogy közben ébren vagy, az már meditáció lenne." 🤣

Nem is tudtam hogy munka közben meditálok. Igaz nekem nem teljes ellazulás van közben, meg csend, hanem kattingatás meg billentyűzetpötyögés, meg lábon kihordott idegrohamok.

Kinek mi...😂

2023. jún. 13. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!