Ufokurtato007 kérdése:
Hitlert az idegenek a Belső Földben bujtatták?
Figyelt kérdés
Közismert a nácik és a gujmánok közti szövetség. Egyes elméletek szerint Hitler nem lett öngyilkos, hanem a gujmánok a Belső Földbe menekítették és jelenleg is ott él, ha még él. Adott a kérdés, hogy de mi célból? Nos, erre enged következteti az Időharang projekt be nem fejezett státusza. Az Időharang projekt nem más, mint az időgép elkészítése.
Mi az Ön véleménye?
Link: [link]
2023. jan. 18. 19:30
2/15 UlfOrmson válasza:
Nem veszélyes a belső földbe Hitlernek? Nem fél, hogy ott lesz King Kong?🤣
3/15 A kérdező kommentje:
#2 King Kong nem létezik, ne bohóckodjuk el a témát.
2023. jan. 18. 21:50
4/15 anonim válasza:
Akkor ne írj ki ilyen kérdést, ha nem akarsz itt bohóckodni.
5/15 UlfOrmson válasza:
Pedig láttam több dokumentumfilmben is 😃
Az egyikben még dínókkal is küzdött🦖
6/15 A kérdező kommentje:
#4 Már ne haragudj, de én kizárólagosan tudományos témákat hozok fel, próbálok elemezni veletek. Ilyen álltudományos cirkafirka butaságokat nem.
2023. jan. 18. 23:26
7/15 anonim válasza:
Pedig King Kong létezése tudományosan bizonyított. A gnarahõdi tételbõl is kijön.
8/15 anonim válasza:
A belső föld az szimbólikus. Ez az egész azt jelenti hogy Hitler benned él tovább... 😎
9/15 anonim válasza:
Igaza van a cikknek : "NEM FOGOD ELHINNI"
10/15 anonim válasza:
"Már ne haragudj, de én kizárólagosan tudományos témákat hozok fel, próbálok elemezni veletek. Ilyen álltudományos cirkafirka butaságokat nem." Kész, ez végleg kiszakított a Mátrixból.😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!