Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Jézus feltámadása volt a...

Jézus feltámadása volt a valaha legnagyobb nyilvános spirituális esemény? Aki hisz a reinkarnacióban de hisz Jézus feltámadásában is az hogyan tudja összeegyeztetni a ketőtt?

Figyelt kérdés

2023. jún. 5. 18:15
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
37%

én nem, de a tudósok már rég felderítettek mindent...inkább olvass könyveket!!!

még az ókori egyiptom halotti balzsamozás pontos receptjét is kikutatgatták.

2023. jún. 6. 17:13
 32/39 anonim ***** válasza:
100%

"én nem, de a tudósok már rég felderítettek mindent...inkább olvass könyveket!!!"

Ez butaság.

2023. jún. 6. 17:14
 33/39 anonim ***** válasza:
19%

Geránium, Peptid szerű anyag, tojás, olaj vagy csukamájolaj, tej és még ezüstpor

- tartalmazott az egyiptomi balzsam. mára azért ezüst kolloidot alkalmaznak.

ilyen nehéz olvasni vagy hinni a tudósoknak?

2023. jún. 6. 17:20
 34/39 anonim ***** válasza:
100%

""csak írom h pont a dél amerikaiak nem használtak semmi szert."

Fogalmad sem lehet, hogy ott miket használtak a törzsek és a sámánok.

Sokszor még a törzsen belül sem tudták mi a sámán titka, az egyik nép pedig végképp nem tudta, hogy mit használ egy másik nép, vagy törzs."

Hogy jönnek ide az egyiptomiak és a szakácskönyved?!?

2023. jún. 6. 17:23
 35/39 Grimfox ***** válasza:
88%
Aki nálam több könyvet olvas, az súlyos bibliofil. Amiket a sámánokról írtam, az is egy kultúrantropológiai könyvből származik. Illetve másfélből, mert Róheim kevésbé fókuszált a sámánokra.
2023. jún. 6. 17:33
 36/39 anonim ***** válasza:
15%
nem értem h miért kell támadni engem amiért többet tudok vagy esetleg több könyvet olvastam. ???
2023. jún. 6. 17:46
 37/39 anonim ***** válasza:
15%
ja h mégvaz is baj h igyekszem bizonyítani h a tudósok mindent kitudnak kutatni. ezer bocs h én folyamatosan tanulok és nem dugom a fejemet a homokba. na mindegy, nem vitázok nálam jóval tudatlanabbakkal.
2023. jún. 6. 17:48
 38/39 anonim ***** válasza:
81%

7-es vagyok..A vércsoport szorosan összefügg a lélekeredet szerinti beszületésekkel ezért sem értem az eltéréseket bár lehet,hogy ez már evolúció,vagy csak torzulás..

Ugye Atlantisz idején virágzott a hibridizáció,később pedig Enkiék jóvoltából el is fajult de ez most mellékes...amikor az embert megalkották "saját képmásukra" a hüllő dns-üket adták tovább a többi faj dns-ét hozzákeverve amiben több az emberi..

A 0 Rh negatív egyrészt a hüllő másrészt az annunaki gén (nefilim) vagyis az eredeti draconida-oroszlánember "uralkodók" dns-e..az összes valaha élt földi királyi család (Egyiptomi,Sumer stb.) ahogy a mostani is,RH negatív (ragadozó) csak angolék még nem vették fel az emberi mintát...

Innen vannak a sámánok pluszcsontocskái vagyis azok a fizikai degenerációk amik a sárkányenergetika jellemzői..az mellékes,hogy a fölöttünk lévő dimenziókból milyen képességeket hoztak le,javításként adniuk kell tudást,vért stb...

Ami engem kiakasztott,hogy nemrég találkoztam egy facés bejegyzésben 0 rh negatívval aki láthatóan fiatal reptilián energiamintákat hordozott..Most akkor mivan?

Régebben láttam egy kabbala életfát ahol a vércsoportok mellett a lélekeredet is fel volt tüntetve és ott a Cro-magnoni 0-ás volt legalul az annukkal,a neandervölgyi A-s a farkasokkal balra,jobbra mellette a B-s macskanemzetség fölötte az AB-s a medve talán (jézus csillagnemzetsége)?Azok fölött pedig a keveredések és "finomodások" az emberré válás útján..

Tehát ezek nagyonis szépen megkomponált,összehangolt tervezések..

2023. jún. 6. 17:57
 39/39 SZücsöm ***** válasza:
33%

16 Csak az a különbség hogy az én "véleményem" konkrét kutatáson alapszik " [link] míg Peter D'Adamo elmélete a lapos föld elmélettel és a "Tobozmirigy ébredését a fluorid gátolja" elmélettel esetleg a lélek súlya 21g elmélettel van 1 szinten hitelesség szempontjából.

+ Mint ahogy Grimfox is írta konkrétan személyes tapasztalások is ellentmondanak az elméletednek.

De azzal egyetértek hogy természetesen véleményed lehet, az már más kérdés hogy a tudományos módszerek által végzett kutatások ennek ellentmondanak.

2023. jún. 6. 21:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!