Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Jézus feltámadása volt a...

Jézus feltámadása volt a valaha legnagyobb nyilvános spirituális esemény? Aki hisz a reinkarnacióban de hisz Jézus feltámadásában is az hogyan tudja összeegyeztetni a ketőtt?

Figyelt kérdés

2023. jún. 5. 18:15
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
69%

ugye azt tudjátok h Jézus volt az első AB vércsoportú és a nullás pedig már az őskorban megjelent mint első vércsoport?

a sámánok azért tudtak kotyvasztani mindenfélét. tettszhalottak is lehettek. amúgy csontfelemelés van náluk, azaz nem temetik el őket teljesen. tehát megtehették a tettszhalott állapotot.

2023. jún. 6. 08:58
 12/39 anonim ***** válasza:
87%
a nullás vércsoport azért gondolják különlegesnek, gondolom, meer minden más vércsoportnak adhatnak. de a sima A és B és az AB vércsoportúak a táplálkozás megváltozása miatt keletkeztek. ezzel jobban megalapózódott az emberi faj túlélése. én nullás vagyok. nem fényezem h különb lennék csak azért mert nullás vagyok. a nullások húsevők. ha húsevők maradtunk volna, rég kihaltunk volna. az A csoportúak zöldség-növény evők inkább, a B csoportúak hús, zöldség. az AB pedig a gabona és magfélék evést befolyásolta. nem véletlen az a szimbolika h Jézus teste az ostya vagy a kenyér.
2023. jún. 6. 09:03
 13/39 Grimfox ***** válasza:
79%
Nép függvénye. Többnyire ők is temetnek. Sekély sírgödröket használtak még a 20. század elején, közepén, most nem tudom, mert ugye nagyrészt Oroszországban vannak az említett törzsek, és nem tudom, milyen mély sírgödör ott a szabvány. Vagy hogy foglalkoznak e vele. Akik így meghaltak, majd kimásztak, nem voltak sámánok. Amikor visszatértek a halálból, akkor váltak sámánná. A kétszer születés misztériuma alapján. Előtte nem is tudtak kotyvasztani, nagy részük teljesen átlagos ember volt. Aztán elvitte egy betegség, beléjük csapott egy villám, vagy csak összeestek, vagy nem ébredtek fel reggel. Eltemették őket, aztán mivel sekély sírban voltak, kimásztak. Kevés törzsnél ásták ki a csontokat, mert féltek a halottaktól. Ahol kiásták, ott is inkább csak a koponyát. De a testet teljesen elásták, csak nem mélyre. Ha érdekel erről tanulmány, tudok ajánlani könyvet. A könyv meg tele van forrásmegjelöléssel, más kutatók munkáira, kiterjedten utána lehet nézni a témakörnek.
2023. jún. 6. 09:09
 14/39 Grimfox ***** válasza:
75%

12, én 0+ vagyok, de nem kifejezetten igénylem, vagy szeretem a húst. Édesanyám szintén 0+, ő sem különösebben ragadozó.

Jézus vércsoportját nem gondolnám, hogy meg lehetne állapítani.

2023. jún. 6. 09:12
 15/39 SZücsöm ***** válasza:
0%
11/12 Ugye azt tudod hogy a Peter D'Adamo vércsoport diétáján alapuló elméleted semmivel nem több tudományos rizsába ágyazott pszeudotudománynál?
2023. jún. 6. 09:20
 16/39 anonim ***** válasza:
68%

"SZücsöm

11/12 Ugye azt tudod hogy a Peter D'Adamo vércsoport diétáján alapuló elméleted semmivel nem több tudományos rizsába ágyazott pszeudotudománynál?"

Ez csak a te véleményed, másoké más.

2023. jún. 6. 09:29
 17/39 anonim ***** válasza:
78%
Jézus a feltámadásával és felemelkedésével kilépett a reinkarnációs körforgásból. Azon felemelkedett mesterek közé tartozik, akik saját erejükből léptek egy szinttel magasabbra.
2023. jún. 6. 11:38
 18/39 anonim ***** válasza:
78%

"Jézus a feltámadásával és felemelkedésével kilépett a reinkarnációs körforgásból. Azon felemelkedett mesterek közé tartozik, akik saját erejükből léptek egy szinttel magasabbra."

Ezt annyival egészíteném ki, hogy eleve már az volt, évtizezredekkel korábban kilépett már a körforgásból, mégis vállalta hogy visszaszületik egy szinttel lejjebb, átadja -és kijavítja a korábban átadott/félrement tant, és ismét kilép a körforgásból.

2023. jún. 6. 13:42
 19/39 Grimfox ***** válasza:
67%
Ennyi erővel akár tényleg lehetett az isten megtestesülése is. Indiában úgy tekintenek Jézusra, mint egy avatárra(akik elfogadják a létezését, tanítását, de nem követik a vallását).
2023. jún. 6. 14:43
 20/39 anonim ***** válasza:
100%
2-es, nagyon érdekes dolgokat írtál. Kik telepítették be és mikor a denebieket és a marsiakat? Honnan szerezted ezeket az információkat, lehet erről az egészről amiket leírtál részletesebben is olvasni valahol?
2023. jún. 6. 14:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!