Jézus feltámadása volt a valaha legnagyobb nyilvános spirituális esemény? Aki hisz a reinkarnacióban de hisz Jézus feltámadásában is az hogyan tudja összeegyeztetni a ketőtt?
ugye azt tudjátok h Jézus volt az első AB vércsoportú és a nullás pedig már az őskorban megjelent mint első vércsoport?
a sámánok azért tudtak kotyvasztani mindenfélét. tettszhalottak is lehettek. amúgy csontfelemelés van náluk, azaz nem temetik el őket teljesen. tehát megtehették a tettszhalott állapotot.
12, én 0+ vagyok, de nem kifejezetten igénylem, vagy szeretem a húst. Édesanyám szintén 0+, ő sem különösebben ragadozó.
Jézus vércsoportját nem gondolnám, hogy meg lehetne állapítani.
"SZücsöm
11/12 Ugye azt tudod hogy a Peter D'Adamo vércsoport diétáján alapuló elméleted semmivel nem több tudományos rizsába ágyazott pszeudotudománynál?"
Ez csak a te véleményed, másoké más.
"Jézus a feltámadásával és felemelkedésével kilépett a reinkarnációs körforgásból. Azon felemelkedett mesterek közé tartozik, akik saját erejükből léptek egy szinttel magasabbra."
Ezt annyival egészíteném ki, hogy eleve már az volt, évtizezredekkel korábban kilépett már a körforgásból, mégis vállalta hogy visszaszületik egy szinttel lejjebb, átadja -és kijavítja a korábban átadott/félrement tant, és ismét kilép a körforgásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!