Mitől függ, hogy hogy fogunk kinézni a következő
életünkben?
Amíg létezik az emberiség a külső soha nem lesz másodlagos…
Az ember ösztönösen vonzódik a széphez.
Ahogy fentebb irtam, nőként meg sem lehet élni a saját nemed ha nem vagy szép.
Itt mindenki máshogy hiszi a karmát tényleg
Nem tudom ilyet honnan lehet szedni hogy 3-4 fajta test közül választhatsz te
Maximum annyi a jó nőként egy nem szép testben hogy kevesebb zaklatás éri, de közben meg ez sem igaz mert mindenféle külsejű nőt zaklatnak…
2023. ápr. 24. 21:37
Te választod hogy hova születsz, melyik csalàdba. A tested a genetikàtòl függ, meg a körülmènyektöl, tàplàlkozàstòl. Te, te vagy, tök mindegy hova születsz.
2023. ápr. 30. 18:09
13/25 A kérdező kommentje:
#12 Szval az arcom mindig ugyanolyan lessz? Vagy csak a lelkem
Feladat függö, annak függvénye, hogy az adott inkarnációban mit kell megvalósítania a léleknek olyan testet és értelmet választ hozzá. Ott van Michail Gorbacsov nem volt szép ember, de ahhoz amit csinál elég volt az is amit kapott, a CCCR főtitkára lett, és azzal, hogy leült a nyugattal tárgyalni az atom rakéta leépitésről meg a vasfüggöny lebontásáról 1989-ben azzal sokak szerint elkerültük a 3. világháborut.
2023. máj. 1. 22:37
Eleve az emberek nagyon nagy százaléka nem szép
Érdemes lenne valahogy megfejteni hogy vajon a karma szól e bele amikor keverednek a gének, bár eleve arról sem tudunk szinte semmit
Már úgy értem hogy a külső elég randomnak tűnik nekem
De azért a legszebb egy százalék akkor gondolom ebből a szempontból jó karmát kapott és beleszól mikor keverednek a gének
2023. máj. 1. 22:42
Bár ez a feladat is egy necces dolog mert nagyon sok nagyon szép lány pl buta mint a tök, de ha bevallalja hogy megél pl egy ferfibol akkor munka nélkül lehet sok pénze amire megint nincs lehetősége emberek milliárdjainak
2023. máj. 1. 22:44
17/25 A kérdező kommentje:
#14 Lehet tenni valamit annak érdekében h a következő inkarnációban szép legyek vagy legalább úgy normálisan nézzek ki?
Van némi átfedés a két inkarnáció között, különösen ha nem foglalkozol a lelkeddel, csak hajtod a taposómalmot. Banális sorskönyvnek hívják, szépen lassan eltelik egy átlagos élet. Nagyon sokszor próbáljuk is ismételni az előzőt, de ez nem törvényszerű.
2023. máj. 3. 04:24
17 na erre én is kiváncsi lennék hogy milyen karma kell ahhoz hogy valaki mondjuk külsőből nagyon kiemelkedőt kapjon…
Bár ahogy látjuk sokszor amellé jön a tragikus sors, lásd Molnár Csilla.
2023. máj. 3. 04:28
A szépség se garancia, mint ahogy a vagyon se. Csak külsőségek.
2023. máj. 3. 04:32
Kapcsolódó kérdések: