A dalai láma Jézusnak képzeli magát, hogy addig akar inkarnálódni(mint ha ezt ő döntené el) ameddig nem szűnik meg a szenvedés? Ő miben hisz? Én úgy gondolom, hogy az emberiségen globálisan van egy átok amit csak jézus tudott megváltani
Figyelt kérdés
Jézus a kereszten magával vitte az eredendő bűnt, így aki ő benne hisz az nem lát halált és egy olyan közösségbe kerül Istennel amilyenbe mindig is akart és vágyott a lelke. Na erre varjál gombot te láma2023. ápr. 20. 16:54
21/27 anonim válasza:
19: hát sikerült elkerülnöd az elmúlt 2 hét legnagyobb celeb pedofil botrányát, ezzel volt tele minden. profi elkerülő vagy.
22/27 anonim válasza:
Igen. Nem igazán jön ez szembe. Így, hogy beírtam sem. Csak, ha a pedofilt is oda írom.
23/27 anonim válasza:
22 Te tudod, mit akarsz. Nem fog megroggyanni a világ, ha te nem tudsz semmiről.
24/27 anonim válasza:
22#, Szerintem feleslegesen válaszolsz neki, csak a saját gondolatait hallja meg, több válaszát is olvastam itt, nem nehéz kiszűrni név nélkül így, érdemi tartalmat nem csatol hozzá, csak degradál, ítélkezik, de azt a legkönnyebb ugye
25/27 anonim válasza:
24 ne offolj, bármennyire szeretnél a középpontba kerülni, a téma nem te vagy. Olvasd el még egyszer, nem gond.
26/27 anonim válasza:
13-as, a "megváltás" szónál valójában helyesebb a "megszabadulás" kifejezés, de a Buddhizmusban valóban létezik egy szabály, mely szerint minden ember megszabadítása a végső cél.
Chong An Sunim, magyar származású Buddhista szerzetes időnként pl. hivatkozik is erre az előadásaiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!