Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mi a véleményed Sadh gururól?...

Mi a véleményed Sadh gururól? ( Aki nem ismerné, youtube-on fent vannak magyarul is a tanításai.)

Figyelt kérdés

2023. ápr. 18. 18:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
97%
Szia! Meg van a maga stilusa! Nem olyan rossz, de engem nem teljesen nyert meg.
2023. ápr. 19. 00:12
 12/17 anonim ***** válasza:
77%

Kilóra megvette a WEF (World Economic Forum).

Az alapvetően józan meglátásból fakadó, ezoterikus és környezetvédelmi álláspont kapcsán jól jön egy ilyen ember, a mögöttes szándékot azért már megkérdőjelezném, ha bogárevésről, népességcsökkentésről és egyéb nyalánkságokról van szó! Értem én hogy kártékony állatfaj az ember, csak ilyen esetben elsődleges szempont a nem ártás, az élet tisztelete, akkor is, ha nem üti meg a többség az elvárható intelligenciaszintet. Fel kell készülni arra, hogy egyre több ilyen "tekintélyes" embert szerveznek be, hogy legyen kire odafigyelni, ha az embert cserben hagyja a gondolkodása és a megérző képessége.

2023. ápr. 19. 03:14
 13/17 anonim ***** válasza:
72%
New Age guru, ezért megkérdőjelezném a motivációit, akkor is, ha alapvetően jó meglátásai vannak.
2023. ápr. 19. 03:17
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Schadl Györgyre gondolsz?
2023. ápr. 20. 19:37
 15/17 anonim ***** válasza:
89%
Össze-vissza vetít, egy túlértékelt sarlatán. Instán rég bekövettem, mert több indiai ismerősöm rajong érte, és mond is elvétve 1-2 értelmeset, de összességében mindent túlbonyolít, és addig hablatyol, míg kikerüli a válaszadást, mert lövése nincs, mit is kéne mondani. Amúgy semmi újat nem hallottam tőle eddig, amit más előtte ne mondott volna.
2023. ápr. 24. 03:15
 16/17 anonim ***** válasza:
89%

A hazugsagot mindig igazsággal keveri, hogy atmenjen a felületes emberek szűrőjén. Nemsok kell és már be is rántotta az okkult wef maszlag.

De valójában jó szűrő a tudatos embernek, ha valaki ilyen latrokért van oda, az kuka.

2023. ápr. 24. 14:07
 17/17 anonim ***** válasza:
73%
16-os pontosan!!!
2023. ápr. 25. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!