Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Találtatok kapcsolódási...

Találtatok kapcsolódási pontokat Jézus vagy Buddha tanításai között a saját hitredszeretekben? Ha igen mi volt az?

Figyelt kérdés

2023. febr. 25. 10:14
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Az lett volna a kapcsolódás, hogy én sem ölök meg senkit, nem égetek el embereket máglyán, nem rabolok ki népeket, de aztán a keresztények ezt mind megtették, szóval most zavarban vagyok a kapcsolódással.
2023. febr. 25. 10:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2023. febr. 25. 11:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
szeressél mindenkit, engedd el az anyagi dolgokat
2023. febr. 25. 11:35
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem nincs hitrendzserem. A hit és hiedelem, istenkáromlás egy fejlett elmében. Mint ahogy ha oroszlán vagy, oké ha ölsz, de ha ember, akkor már nem kéne.

Én nem találtam különbséget Jézus és buddha tanításai között. Néha volt, hogy buddha mondott 1-2 hülyeséget, vagy csak elkavarodott az eredeti mondandója, de ezeket leszámítva nincs különbség. Mindkettőjük vagy már magában foglalta istent, vagy nagyon nagyon közel volt a teljes lényegi tisztasághoz.

2023. febr. 25. 14:03
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

"buddha mondott 1-2 hülyeséget"

Erre esetleg tudnál példákat mondani?

Még senkitől nem hallottam korábban ilyesmit.

2023. febr. 25. 14:13
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Mik lehetnek a közös pontok?

Kedves kérdező, ha nem olvasod el egyiket sem és nem jársz utána egyiknek sem, akkor mondhat neked bárki bármit. Miből fogod levonni te magad az igaz következtetést?

2023. márc. 1. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!