Hisztek a túlvilági életben?
66 el vagy tévedve.
65:tulajdonképpen min is vagy megsértődve?Honnan veszed, hogy életcél?A gykn válaszolni kell a kérdésekre ha ezzel is baj van akkor tessék,nem kell bejelentkezni.
Azonos acc?Nem gondolnám bár ilyennel is találkoztam már.
66: rád visszatértve, te egy értelmes szót nem írtál le ide de azért hőbörögsz, hogy aki nem ért eggyet veled az tudatlan bunkó.Ki sértődött meg?Na jó kérdéseket nem teszek fel, úgyis 1-es vagy szövegértésből, abban sem vagyok biztos, hogy nem felolvastatod a válaszokat.De azért még egyszer ebben az utolsó qrva életben felteszem ezt a retkes kérdést:
Ki bizonyította be,mivel,hogyan,és honnan tudsz erről?
68: miért?Mert megmertem kérdőjelezni valamit és amikor a kérdésre azt a választ kapom (nem egy nem kettő és nem is öt alkalommal), hogy tudatlan vagyok akkor mit írjak?Ha ugyanúgy teszem fel a kérdést akkor mi változik?
Ja semmi maradok tudatlan ugyebár.De sértődött nem vagyok csak már lassan a fejem tépem, hogy mi a halált írjak le ide.Volt egy kérdés amit megkérdőjeleztem és mindha istenbe kötöttem volna bele a templomban.Én nem tudok mit kezdeni ezekkel, valaha is kaptam normális hangenemben ezekre választ?Dehogy is.De én voltam a tudatlan akkor is amikor megkérdőjeleztem azt, hogy démonok mióta léteznek.Tudom, hogy sok a kamu trollkérdés de ez már nagyon nem erről szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!