Hisztek a túlvilági életben?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 15. 18:37
41/82 anonim válasza:
39:eddig mindvégig azt mondja, hogy tudatlan aki nem tudja azt a faxságot amit talált a neten.Attól függetlenül, hogy nem hiszek a laposföldben és a démonokban mint ahogyan ebben sem nem leszek tudatlan,sem pedig okos.Egyszerűen nem ettől dől el.
43/82 anonim válasza:
41: nem is értem mit akar elérni ezzel.
Én nem cseszem fel magamat rajta mert ez nem az én hülyeségem.Ha az enyém lenne akkor valószínűleg most arról, papolnék, hogy milyen a túlvilág.
44/82 anonim válasza:
43: maximálisan nyugodt vagyok csak kezdek félni az emberiségtől!!
Nagyon komoly mértékben.
47/82 anonim válasza:
45: ez nem az emberiség csak egy szilvásgombóc lelkű tag.
Én is féltem, amíg éltem.
48/82 anonim válasza:
és ennél durvábbak is vannak.Csak nem tudom miért.Ha válaszolok normálisan (normális hangnemben) akkor is én vagyok az idióta.Nem véletlen csak ritkán jövök ide az ezo témába
49/82 anonim válasza:
48 hát élőben jobb is lett volna elmondani.De ha már a holtaknak sem hisznek pont a túlvilágról....xd
50/82 anonim válasza:
Van egy pár: az alaszkás az utazásban, aztan aki szerint minden nép magyarul beszél (ő néha a vallásban irja hogy mohamedről szól a biblia).
Soha nem törlik őket, mert sztem moderátorok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!