Hisztek a túlvilági életben?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 15. 18:37
11/82 anonim válasza:
Persze, hisz most vagyok ott... Hogy ne hinnék abban, hogy van a valóságon túl, egy anyagi világ? Hisz benne vagyok éppen.
13/82 Senior Séf válasza:
Bár ezt ezt az emberi elmének baromi nehéz elfogadni, túlvilág nem létezik. Egyszer élünk, ez az egyetlen esélyünk, hogy jól csináljuk, és kihozzunk belőle minden elérhetőt.
14/82 gólyaleves válasza:
Én úgy tudom elképzelni mint amikor alszol és nem is álmodsz semmit és fel se fogsz ébredni.Egyszerűen megszűnik az ember létezése csak a teste marad meg amig el nem rohad.Pont ahogy a születésünk előtt se voltunk.
15/82 A kérdező kommentje:
13 - Attól, hogy te zárt gondolkodású vagy, még létezik olyan dolog is, amiről te nem tudsz.
OWNED!
2023. ápr. 25. 13:55
16/82 anonim válasza:
15 kezdjed el megint te negyedagyú.Nincs bebizonyítva és szerintem az emberiség 99,999%a okosabb nálad.Én is beletartozok sajnos, de te úgyis csak a sajád hülyeségidet bizonygatod hiába írja le az ember normálisan.Szóval buta vagy ember fogadd el
17/82 anonim válasza:
17: nem vagy képes elfogadni tudományos érveket sosem.Nincs mit bizonyítani barátom, hiába írnám le úgyis az lenne a válaszod,hogy tudatlan pÖcs vagyok.
Amúgy ki is kezdte a személyeskedést? :D
18/82 anonim válasza:
17:de ha annyira okos vagy akkor mondjad, hogy mikor, hol,ki, és hogyan bizonyította be,és miért kéne higyjem el neki.
19/82 A kérdező kommentje:
19 - Na, erről van szó! Látom, hogy fogalmad sincs a témáról. Ezért is vagy owned!
2023. ápr. 25. 19:05
20/82 anonim válasza:
20 nem csak nincs bebizonyítva.
De ezt mondom ember, bárki bármit mond te úgy is csak a saját igazadat hajkurászod.Ha küldenél legalább egy linket vagy mondanál egy teóriát akkor talán megadnám az igazadat.De így hogyan??Most őszintén?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!