Miért fogadod el a reinkarnáció létezését? Miért hiszel benne?
A baj az, hogy nem létezik Isten, csak valakik ezt kitalálták, és elhitették az emberekkel ezeket a dolgokat, amikkel sajnos bebutították az embereket. VISZONT a halálból évezredek óta nem jött vissza senki, aki egyszer már meghalt, már évezredekkel elhunyt, a halálból nem jött vissza senki.
Ezért bukott meg a Biblia.
Én ahányszor számtalanszor beleképzeltem magam a halálba, még akár balesetek esetén is meg akárhányszor, hogy meghalsz egyszerűen semmit nem tudsz saját magadról, teljesen tudatlanná válsz, az agyad kikapcsol, a látásod, hallásod megszünik, meg vele együtt minden tudatod, akkor én ezek után ezt a mennyt és poklot már nem hiszem el, hogy abraka dabra a Jó Isten téged ha jó voltál mennybe varázsol téged, de ha rossz voltál, akkor a pokolra száműz.. Ezért ezt a hókuszpókuszt ne higyjük el.
Ha engem kérdeznétek, akkor én szerintem ugyanaz van és lesz a halál után mindenkinek, ami mindenkinek a születése előtt volt a semmi.
Meg ha annyian tömegesen félne mindenki a menny és pokoltól, akkor az emberek gyilkolni sem gyilkolnának, mert félne, hogy ha megöli az illetőt, majd szellemként fogja kísérteni 😂😂😂
Meg ha annyira mindenki félne a menny és pokoltól, akkor nem csinálnának az emberek ennyi szemétségeket a földön, mondom azért ezt a hókuszpókuszt ne higyjük el, mert szerintem csak azért találták ezt ki valakik még régen, hogy az embereket le lehessen állítani valamivel, de én szerintem ugyanaz fog megismétlődni a halál után mindenkinek, ami volt a születése előtt, a semmi és nem pedig ez a hókuszpókusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!