Mi történik akkor, ha valaki kilép a rossz karmájából, például egy rossz munkahelyről?
Figyelt kérdés
Azaz a sorsát így próbálja kijátszani. Mit lépne erre a sors?2023. jan. 30. 22:09
11/16 anonim válasza:
Akármennyire is elviselhetetlen a helyzet, te választottad közösen segítőiddel, odaát.
Na még egy új információ :D
“Segítőid, odaát”
Szóval a “segítőid odaát” választják veled együtt az elviselhetetlen helyzetet. De jó tudni
12/16 anonim válasza:
11#, Rajtad múlik, hogy szenvedésnek élsz meg e valamit, vagy bölcsességként. Te teremted magadnak a szenvedéssel teli helyzetet, de a körülményt mindig egyszerűbb okolni, és várni tőle magától a változtatás lehetőségét, te magad vagy a szenvedés tárgya, ezen kell fejlődni tovább.
13/16 anonim válasza:
Holnap estig tudnám sorolni a dolgokat amikbe minden ember belerokkanna ahelyett hogy bölcsességként élné meg
Így meg hogy tudjuk hogy a rosszat a rossz karma és a rossz sors miatt kapjuk, így meg aztán végképp nincs menekvés, csak meg rosszabb a jövőre nézve
De ez hogy már “segítő odaát” is ellened van, az már tényleg sok
14/16 anonim válasza:
Amikor méltatlan hozzád a helyzet, akkor jó döntés.
15/16 1112 válasza:
Én úgy tudom; hogy nem kell minden karmát törleszteni. Valakitől egy videóban hallottam; és megkönnyebbültem tőle.
16/16 anonim válasza:
Mivel nem tudnád egy élet alatt törleszteni, de ami a jelenlegi életedre ki van szabva, azt eléd hozzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!