Van munkahelyen egy rossz kisugárzású kollégám. Hogy semlegesíthetném?
Figyelt kérdés
Szegénynek egy zéró a magánélete, a karrierje se egy nagy durranás, kicsit butácska is, és hihetetlen gyűlölködő. Én nem utálom őt, ő persze engem igen, mint mindenki mást, aki nem az ő sorsában osztozik, egyébként többnyire nem is beszélünk egymással, de velem szemben ül, és úgy érzem egész nap árad a negatív energia felém. Még akkor is ha esetleg néhány mondatot az udvariasság kedvéért eljópofiztunk egymással. Estére mindig megfájdul a fejem, ha ő bent van. (Egyébként ahogy látom, a mellette ülőt is "szívja") Mit tegyek?2012. júl. 23. 15:26
1/12 anonim válasza:
2/12 A kérdező kommentje:
Valahol olvastam olyat, hogy tegyek valami szúrósat, pl. egy kaktuszt kettőnk közé. Ez tényleg használ? Esetleg valami fényes, tükröződő tárgy is ilyen hatást váltana ki?
2012. júl. 23. 15:40
3/12 anonim válasza:
Szúrós kaktuszt ne tegyél, az rád is rossz hatással lehet, másikat nem tudom.
4/12 anonim válasza:
Legjobb az energiapajzs, ezt minden reggel vond magad köré, képzeld el, hogy körbevesz egy fehér fény, amin nem tud áthatolni semmiféle ártó dolog.
5/12 A kérdező kommentje:
Sose értettem, hogy egy zsúfolt helyen, miért hallgatnak még ráadásul zenét is az emberek fülhallgatóval, de most már akkor értem, hogy onnan "töltekeznek".
2012. júl. 23. 15:51
6/12 anonim válasza:
Azok a fülhallgatósok szrintem nem Mozartot, vagy meditációs zenét hallgatnak. :-)
7/12 A kérdező kommentje:
:D de én azt fogok ;)
2012. júl. 23. 16:40
8/12 anonim válasza:
Hasonló helyzetben vagyok, de nekem annyira negatív a velem szemben ülő, hogy ez a buborék/burok elképzelés dolog sem segít. Keresztbe tett lábbal védekezem, állítólag ez is segít, illetve nemegyszer kimegyek az irodából "levegőt kapni". Eddig nem hittem ilyen dolgokban, de még nem is dolgoztam ennyire energiarabló személlyel. A múlt hónapban két hétig szabadságon volt és én ettől nagyon feltöltődtem!
9/12 A kérdező kommentje:
nekem se segít sajnos a buborék, vagy fény odaképzelése, mert úgy érzem, hogy folyamatosan lerombolja, nekem pedig folyamatosan fenn kell tartanom.
2012. júl. 23. 17:05
10/12 anonim válasza:
Ne gondolj ilyenre, hogy lerombolja. akkor képzelj oda lerombolhatatlan, vastag fehér fényt és próbálj meg máshová átülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!