Minden rosszban van valami jó és miden jóban van valami rossz. Egyet értesz?
szerinten nincs kivétel, én nem találtam még.
persze a jó és rossz nagyságának aránya változó minden esetben
Nem, van olyan ami csak jó vagy csak rossz.
Mondjuk megerőszakol egy csapat szemét a raktár mögött, az csak rossz.
Születésnap habostortával és a kedvenc filmeddel, az összes barátoddal, és Bözsi néni nem jött el mert beteg és a takarítást is más állja, az csak jó.
Szerintem arra gondolsz kérd. hogy szabad-e magad teljesen átadni az önfeledt élvezetnek vagy az elkeseredésnek.
Egyetértek hogy a visszafogottság erény. Ha nem zuhansz depresszióba amikor éppen sok rossz történik hanem pozitívan a lehetőségekre koncentrálsz, az erény. Ha valami jó történik akkor örülsz annak amit kapsz, nem telhetetlenül a még jobb, még több elvárásokat táplálod, az is erény.
1. Jó az anyagcseréd :D
2. az elsőre tényleg nem tudok mit mondani, de szerintem a másodikba lehet több rossz is. (pl.: én nem szeretem a habos tortát)
3.Nem kell suliba/dolgozni menned.
Szerintem (szinte) mindenben van valami jó és rossz is.
még mindig nem győztetek meg :D valamilyen szemszögből minden jó is és rossz is.
pl a befosós: már nem fáj a hasad, mások röhöghettek rajtad
a szülinapos: öregebb lettél, pénzt kellett költeni a tortára stb
betegség: előttem megmagyarázták (otthon maradhatsz) vagy ha neked pont nem is jó, valaki másnak biztos jól jön, mondjuk helyettesítenek a munkahelyeden és az vkinek plussz pénz (is lehet)
ja meg a megerőszakolós: neked lehet nem jó, de annak aki megerőszakolt annak igen... meg neked is lehet jó, egy szinten, mert ezután lehet jobban odafigyelsz, jársz vmi küzdősportra stb.
még mindig kiállok az állításom mellett :D
ja és nem pontozok le senkit, hisz ezek csak vélemények és én pont erről kérdeztelek titeket
Na, akkor abban mi a jó, hogy a gyereked rákos és meg fog halni????
Abban mi a rossz, hogy egészséges vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!