Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Minden rosszban van valami jó...

Minden rosszban van valami jó és miden jóban van valami rossz. Egyet értesz?

Figyelt kérdés

szerinten nincs kivétel, én nem találtam még.

persze a jó és rossz nagyságának aránya változó minden esetben

2012. máj. 2. 14:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Megmondom őszintén, butaságnak tartom. Egyrészt nagyon idegesít, ha éppen valami bajom van, de valaki mondvacsinált hülyeségekkel akar "vigasztalni". A legrosszabb az, mikor valami kellemetlen történik, erre valaki benyögi, hogy de hát az afrikai gyerekeknek mennyire rossz... sajnálom őket, de nem vígasztal egyáltalán.

Viszont ami még ennél is rosszabb, az ez a "minden jóban van valami rossz". Rühellem az olyan embereket, akik mindenben a problémát keresik és sosem elégedettek semmivel. Ha nincs baja valakinek, akkor miért kell csinálni?

2012. máj. 2. 17:11
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem jó meglátás, bár nem értek veled egyet.

Mi a jó abban, ha kb. semmi pénzed, van egy rakat adósságod és mellette még gyereket is nevelsz egyedül? Mi a jó abban, hogy ha meghal valakid, akit rettenetesen szerettél pl. az anyád? Vannak olyan dolgok, amikben akarva se lehet megtalálni a jót, ha meg mégis sikerül, annak a jónak nem tudsz örülni, mivel a rossz dolgok jobban elnyomják a legapróbb jó dolgokat.

2012. máj. 2. 17:11
 13/14 A kérdező kommentje:

utolsó előtti: én ugyanígy vagyok ezzel. csak látom hogy ez az állitás igaz, de nem keresrm midenben bajt.

utolsó: nekem lehet h azokban semmi sincs, de a világnak egy ember halála sok jóval járhat. de ez tudom hogy undorító meglátás és én is pont leszarnám ezt abban az esetben, de attól még igaz. és írtan iss, hogy a jó és rossz aránya nem egyenlő

2012. máj. 2. 21:06
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Biztos van, ha keresed.

Mondjuk tök jól érzed magad valahol, süt a nap, barátokkal vagy, de eszedbe jut, hogy holnap mennyi dolgod van, amúgy is kövér a lábad, és nem hordhatsz shortot a nagy melegben, és máris megvan a ROSSZ a JÓBAN.

A rosszal is így van.

Mondjuk elhagyott a szerelmed, és magányos vagy, de veheted úgy, hogy több időd van magadra.

Szóval meg lehet keresni a jót is és a rosszat is.

De én nem szeretem az ilyesmit.

Ha valami jó, akkor örülök neki, ha valami fáj, akkor meg az úgyis fáj, hiába beszélem be magamnak, hogy "Nem is olyan nagy dolog", ha bánatos vagy, azt is meg kell élni.

Megéled, és elmúlik, de nem akkor, ha elnyomod.

2012. máj. 3. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!