Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » 3 furcsa dolog történt velem...

3 furcsa dolog történt velem az elmúlt 1 hónapban, ami nagyon megdöbbentett; ti ezt hogyan értelmezitek, mi lehetett ez?

Figyelt kérdés

A 2.) és 3.) pont a legfurcsább!

1.) Barátnőmmel a neveinkről beszélgettünk az ebédnél és kérdezte, hogy szeretem-e a nevemet. Elég ritka nevet kaptam, ezért kérdezte, hogy nem zavar-e, hogy sok embernek furcsa (vagyok). Mondtam, hogy nagyon szeretem, teljesen azonosulni tudok vele, ez vagyok én. Aztán kirázott a hideg hirtelen, lefagytam és azt éreztem, hogy én nem is ez a név vagyok, ez csak a testemnek a neve, a lelkemnek más a neve (de nem tudom, hogy mi).

2.) Aztán aznap, ahogy jöttünk haza vásárlásból a kapunál fel akartam csengetni önmagamhoz, hogy XY (családnevem) kinyissa az ajtót, de mint valaki ismerősöhöz, a családnevem láttán nem önmagammal azonosultam, hanem egy ismerőssel. Már majdnem megnyomtam a csengőt, amikor beugrott, hogy úristen, mit csinálok. Erre fogtam magam és elővettem a bankkártyámat, hogy érintéssel kinyissam a kaput - miközben mindig is kulccsal nyílt, tehát még mindig nem voltam önmagam. És csak harmadjára esett le, hogy mi van...

3.) Kb 1 hete ismét ez történt hazajövetelkor, "önkívületi" állapotban megint a kártyámmal akartam kinyitni az ajtót.

Szerintetek mi lehetett ez? Valami furcsa flashback előző életből? Vagy mi? Eléggé furcsa és misztikus érzés...

2023. jan. 25. 20:11
 1/9 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem csak szimplán nagyon szétszórt vagy mostanság.
2023. jan. 25. 20:24
 2/9 anonim ***** válasza:
60%
Kezdődő skizofrénia.
2023. jan. 25. 21:47
 3/9 anonim ***** válasza:
16%
Vagy kezdődő stroke.
2023. jan. 25. 21:52
 4/9 anonim ***** válasza:
30%
Kezdődő agysorvadás.
2023. jan. 25. 22:38
 5/9 anonim ***** válasza:
56%

Kezdődő demencia.

Mindenképp elmesélném orvosnak.

2023. jan. 25. 23:55
 6/9 anonim ***** válasza:
42%
Szia! Előző életbeli kép jött elő!
2023. jan. 26. 02:39
 7/9 NTBS ***** válasza:
43%
Szétszórt vagy.
2023. jan. 26. 06:36
 8/9 anonim ***** válasza:
31%
Nem azon jár az eszed, amit csinálsz/csinálni akarsz, ezért nem azt csinálod, aminek eredményét várod.
2023. jan. 26. 08:23
 9/9 anonim ***** válasza:
87%

Önazonosulási fejlődés.

Ez annyira intenziven adta, hogy teljesen automatába kapcsoltál ideiglenesen. Mint mikor filmekben késésben van a ház ura, és egyszerre zuhanyzik, borotválkozik és mos fogat, és amikor valami gikszer kiszakitja a folyamatból, ahogy visszaáll, megcseréli a fogkefét és a borotvát.

2023. jan. 26. 08:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!