3 furcsa dolog történt velem az elmúlt 1 hónapban, ami nagyon megdöbbentett; ti ezt hogyan értelmezitek, mi lehetett ez?
A 2.) és 3.) pont a legfurcsább!
1.) Barátnőmmel a neveinkről beszélgettünk az ebédnél és kérdezte, hogy szeretem-e a nevemet. Elég ritka nevet kaptam, ezért kérdezte, hogy nem zavar-e, hogy sok embernek furcsa (vagyok). Mondtam, hogy nagyon szeretem, teljesen azonosulni tudok vele, ez vagyok én. Aztán kirázott a hideg hirtelen, lefagytam és azt éreztem, hogy én nem is ez a név vagyok, ez csak a testemnek a neve, a lelkemnek más a neve (de nem tudom, hogy mi).
2.) Aztán aznap, ahogy jöttünk haza vásárlásból a kapunál fel akartam csengetni önmagamhoz, hogy XY (családnevem) kinyissa az ajtót, de mint valaki ismerősöhöz, a családnevem láttán nem önmagammal azonosultam, hanem egy ismerőssel. Már majdnem megnyomtam a csengőt, amikor beugrott, hogy úristen, mit csinálok. Erre fogtam magam és elővettem a bankkártyámat, hogy érintéssel kinyissam a kaput - miközben mindig is kulccsal nyílt, tehát még mindig nem voltam önmagam. És csak harmadjára esett le, hogy mi van...
3.) Kb 1 hete ismét ez történt hazajövetelkor, "önkívületi" állapotban megint a kártyámmal akartam kinyitni az ajtót.
Szerintetek mi lehetett ez? Valami furcsa flashback előző életből? Vagy mi? Eléggé furcsa és misztikus érzés...
Kezdődő demencia.
Mindenképp elmesélném orvosnak.
Önazonosulási fejlődés.
Ez annyira intenziven adta, hogy teljesen automatába kapcsoltál ideiglenesen. Mint mikor filmekben késésben van a ház ura, és egyszerre zuhanyzik, borotválkozik és mos fogat, és amikor valami gikszer kiszakitja a folyamatból, ahogy visszaáll, megcseréli a fogkefét és a borotvát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!