Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Miért utáljátok az életet?

Miért utáljátok az életet?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre az itteni válaszok alapján, hogy az ezósok nagy része és a vallásosak egy kisebb része is utálja az életét, és már alig várja, hogy reinkarnálódjon, nirvánába/mennyországba menjen stb. Miért? Aki pont ellenkezőleg gondolja, az miért szereti az itteni létet?
2023. jan. 15. 10:02
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Én nem utálom. Már gyerekként rájöttem, hogy mindenkinek van valami baja, ez a normális. Az én bajaim eltörpülnek mások bajai mellett. Kibírom, és élvezem, amikor csak lehet.
2023. jan. 15. 13:33
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Én nem az életet utálom hanem ezt a társadalmi rendszert amit itt emberként létrehoztunk. Én ebben a környezetbe nem tudok beilleszkedni, és nem akarok pl ennyit dolgozni, kínlódni, szenvedni - ezért lettem inkább drogfüggő, szenvedélybeteg mert tulajdonképp itt nem akarok elérni semmit (nem félek attól sem ha meghalok).
2023. jan. 15. 15:48
 13/34 anonim ***** válasza:
Grimfox és gyógyszert is kell szedned? Remélem azért nem kell. Talán elég lehet a természetgyógyászat ha nem súlyos.
2023. jan. 15. 23:11
 14/34 anonim ***** válasza:

Eleve az “ezósok nagy része” gondolom keleti vallások felé orientálódik, aminek eleve az a lényege hogy az élet szenvedés, a szerzetesek is azért vonulnak el hogy megszabaduljanak az élettől és ne kelljen újra leszületni. Ez a lényege a vallásnak

Amúgy nem tudom milyen épelméjű ember gondolná azt hogy ez a földi élet egy jó dolog.

Eleve így kell élni hogy tudod hogy meg kell halni, meg kell öregedni, rengeteg betegség fenyeget minket, hatalmas az igazságtalanság.

Ráadásul az is biztos hogy nincs még egy olyan ország népe amelyik ennyit szenvedni mint mi. Pedig azért Európán belül is vannak még szarabb helyzetben. Én is kiskorom óta azt hallgatom hogy így a kormány, úgy a kormány meg a Fidesz. A nem létező tököm is ki van már ezzel is.

Az meg hogy depresszióval is azt merik mondani az emberek hogy ez egy jó hely meg jó az élet, mikor ahelyett inkább eltörném a karom minden héten.

Mit lehet ebben szeretni?

Hacsak nem vagy a felső 10000 tagja és a szolgák hozzák ágyba a homárt… mondjuk úgy nem lehet rossz ez a pár nyomorult emberi évtized.

2023. jan. 16. 05:27
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Orbán g*ci megszavazza magának a 6 milliós fizetést kozpenzbol, mikozbe a tanárok fizeréset az eu-tól várja, hát b*ssza meg az anyját!!!
2023. jan. 16. 05:30
 16/34 Grimfox ***** válasza:
13., de, gyógyszerrel kell kompenzálni a tüneteket. A természetes gyógymódok nem bizonyultak elég erőteljesnek, hogy legalább tüneti kezelést biztosítsanak. Gyógyszeres kezelést kapok, és közben pszichoterápiás módszereket alkalmazok magamon, hogy javulást érjek el. Nem épp gyors folyamat, és sok a visszaesés, de a végeredmény azért a pluszban van.
2023. jan. 16. 09:05
 17/34 anonim ***** válasza:
16 Remélem majd hatásos lesz teljesen, vagy gyorsan javul.
2023. jan. 16. 21:35
 18/34 Grimfox ***** válasza:
Hát, nagyjából azóta szedem őket, mióta beteg vagyok. Eltartott egy ideig, míg az orvossal megtaláltuk azt a gyógyszerkombót, ami csökkenti a tüneteket. Az ilyen problémákra adott gyógyszerek nem gyógyítják meg a betegséget, csak a tüneteket csökkentik, vagy nyomják el. A gyógyulás teljesen az egyéntől függ. Nagyon sokan életük végéig kénytelenek szedni. Addig jutottam, hogy már nem annyi gyógyszert szedek, mint régen, mert amíg nincs nagy gond, addig tudom kezelni a helyzetet. Szerencsére jó orvosom van, aki jó módszereket ismer, és javasol. Mivel kicsit hasonlítanak a meditációs módszerekre, ezért még csak nem is volt nehéz megtanulni őket.
2023. jan. 16. 21:46
 19/34 anonim ***** válasza:
Pedig te akkora álomguru vagy azt hittem hogy legalább tudatos álomba tudod magad gyogyitani
2023. jan. 16. 22:07
 20/34 Grimfox ***** válasza:
Nem foglalkozok szándékos tudatos álmokkal. Ha magától adódik, akkor van, de nem kísérletezek vele. Az álomszimbólumok elemzése meg csak valódi álomból működik rendesen.
2023. jan. 16. 22:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!