Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Milyen lehet a karmája azoknak...

Milyen lehet a karmája azoknak, akik királyi családba születtek?

Figyelt kérdés

Ez nagyon jó karmát jelent, mert már születésüktől fogva biztosítva van a jövőjük, megélhetésük, ismerettségük, tiszteletük? Vagy pont fordítva, inkább büntetésnek fogható fel, mert sose tudják megtapasztalni igazán, hogy milyen az átlagos emberi élet? Spirituális szinten is feljebb állnak, mint az átlagos emberek, vagy ez csak ebben az anyagi világban tűnik így a vagyonok, címek miatt?

Bár igaz, hogy egy királynak manapság a legtöbb helyen már nincs akkora felelőssége, mint mondjuk a középkorban. Ez a változás annak tudható be, hogy a legtöbb királyi család már ledolgozta a negatív karmáját?

2023. jan. 12. 02:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Fennséges.
2023. jan. 12. 05:01
 2/8 anonim ***** válasza:
11%

Nekem mondhat bárki bármit, az tuti hogy a milliárdos vagyonú család az csak a legjobb karma lehet.

A királyi család plusz még emellé ismert is, amiről sokan álmodoznak és rangosak, szóval jah tuti hogy feljebbvalo lelkek mint mi átlagemberek…

Az viszont már egy csavar, hogyha megnézed pl a brit királyi családot, ugye a két örökös nagyon hamar elveszítette az anyjukat, az meg pont nagyon rossz karma lehet… bár Diana balesetben halt meg, az meg a fizika törvényei alapján lehet véletlenen….

Sőt tovább megyek ha kulsosegekrol van szó, megint a brit királyi családnál maradva többen is nagyon csúnyák, pl beatrice ugy nez ki mint egy gnóm, na ahelyett lehet hogy maradnék egy átlag magyar lány ha melle meg gyönyörű vagyok, mert egy nőben meg az a legfontosabb

Szóval azért ez is mixelt karma lehet…

2023. jan. 12. 06:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Egyébként ezen már én is gondolkodtam hogy milyen karma lehet egy királyi család, azért fejtettem ki :D
2023. jan. 12. 06:24
 4/8 anonim ***** válasza:

Amit érdemes figyelembe venni az az hogy hogyan éltek/élnek, nem azt hogy hova születtek. Például Diána hercegnőnél a halála körülményei és életútja miatt egyáltalán nem mondhatjuk azt hogy jó karmája lett volna, sőt...A történelemből is kiderül hogy sok király a gazdagsága ellenére sem élt túl jó életet. Mérgezések, merénylők, halálesetek a családokban, sorolhatnám. Nem fejlebbvaló lelkek mint mások, ha ez igaz lenne akkor kérdéses hogy mondjuk olyan uralkodók mint az angliai Henrik király vagy a belterjes Habsburg uralkodók tényleg felsőbbrendűek voltak-e. Nyílván ez nem igaz.

Amikor egy lélek leszületik akkor nem csak a saját karmája fogja befolyásolni az életét, hanem a családjáé és valamilyen téren a népé is, akihez tartozik. Érdekes belegondolni hogy a beltenyészet miatt milyen "jó" karmája volt a Habsburg vérvonalnak mondjuk.

2023. jan. 12. 08:23
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Azért ez nem csak jó. Rohadt szigorú etiketteket kell tartaniuk, szabályrendszereket. Aztán a középpontban vannak, ha akarják ha nem. Nem mindegy, hogy a nyilvánosság előtt hogy mutatják magukat.

Bazinagy felelősség.

2023. jan. 12. 18:52
 6/8 anonim ***** válasza:
56%

5 vagyok, folytatom...

Szóval kicsit ez olyan, hogy az illető nem tud önmaga lenni, mert folyamatosan egy szerepet kell játszania, ország-világ előtt....

2023. jan. 12. 18:55
 7/8 anonim ***** válasza:

Mindegyikőtöknek, van érzelmi alapon valamilyen gondolata a témáról, hiszen evidens, hogy nem tudhatjátok ezt. Csak képzelitek amit leírtatok.

És mégis úgy adjátok elő, mintha valami törvénykönyvből olvasnátok.

Ez vajon milyen karmát fog maga után vonni?

2023. jan. 14. 17:33
 8/8 anonim ***** válasza:

"hiszen evidens, hogy nem tudhatjátok ezt"

Te már csak tudod...

2023. jan. 14. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!