Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Miért szeretjük azt hinni,...

Miért szeretjük azt hinni, hogy van 'valami' halál után?

Figyelt kérdés

Meghalt valaki, aki fontos számunkra. Erre ahelyett, hogy elfogadnánk a tényt, hogy ő már nincs többé,áltatjuk magunkat, hogy más helyen van, tehát másik dimenzióban,meg, hogy a lélek örökké él...ez jól hangzik, viszont a valóság más, mint a tévképzet.

Ha meg azt mondja valaki, hogy nem tudja feldolgozni az illető halálát, akkor felelőtlenség azzal érvelni, hogy ugyanúgy létezik,csak a teste halt meg,a lelke viszont máshová került.

Lehet, hogy a vallási fanatikusok szerint ez bűn,de én speciel szkeptikusan állok a halál utáni élethez.

2023. jan. 8. 14:34
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
20: Teljesen elkanyarodtál más irányba és olyan morcos természeted van mint a kérdezőnek, ezért nem éreztél semmit csak ürességet újraélesztés közben.
2023. jan. 11. 16:23
 22/29 anonim ***** válasza:
45%

"épp beszélni tudsz szellemekkel, igazolni lehetne "

Nagyon sok ilyen embert tudok. Csak mire a kis tudósaitok képesek olyan kütyüket gyártani amivel ezeket lehet mérni, addigra eltelik ezer év.

"Amiket fentebb említettem azokra nincs semmi bizonyíték mintahogy arra sem"

Mindenre van már. Csak azt féltek elolvasni, mert összeomlana a kis világotok.

" Újra élesztettek engem, mégis azt mondom, hogy amit írtam."

Attól h újraélesztettek egyszer, nem jelenti azt hogy nem létezik egy egész világ amit évezredek óta tapasztalnak az emberek tömegei és a KÖRNYEZETEMBEN lévő emberek. :D Volt haverom, aki konkrétan statisztikát csinált arról, hogy az emberek csakráit megnézte, min kéne javítani az életükön úgy h nem ismerte őket angol fórumon, és MINDEGYIK pozitív visszajelzést adott, hogy pont erre volt szüksége. :D De volt, aki csak a szemembe nézett, különös állapotba hozott és mondta mik voltak előző életeimben, vagy min kell dolgoznom és olyat mondott, amin csak elsírtam magam, annyira pontos volt.

Na ezek azok az élmények amik nektek felfoghatatlan, mert pici kis hangya agyacskátok van ami nem érzékel SEMMIT semmiből. Én is csináltam másokkal ilyen elemzéseket amik tűpontosak voltak, és még sok más velem is.

"Vagy bárki itt aki aki tapasztalt valamit."

Te beteg vagy? Az ezo kategóriában RENGETEG ember tapasztal dolgokat. Csak te süket vagy és vak. :D De nem akarlak megváltoztatni, és nem is lehet. A hozzátok hasonlóaknak a szürkeséget kell tapasztalnia, te is KÖVETELED a szürkeséget és a jelentéstelenséget és vakságot. Így legalább külső segítség nélkül, az ürességben kell nektek maximálisan belülről jelentést adni az életnek és szeretetet kihozni magatokból.

2023. jan. 11. 16:56
 23/29 anonim ***** válasza:
0%

22-es, 20-as vagyok. Először is ahogy lemersz teremteni itt engem és másokat is azért mert van a te véleményed és az összes többié ami más az felülmúlhatatlanúl lekezelő. Mindehhez még fikázol is. Óriás taps és hurrogás érte. Jó vagy. Nem ismersz. Nem is fogsz, mert egy ilyen nagykepű emberre nem lennék kívaláncsi az életemben. Vicc amiket írsz amúgy.

Én nem csak az internet világában élek hanem a valóságban. Csakramasszőr segítségével tettem jobbá az életem újra. A csakra nem szellem hanem a saját energiameződ. Ne oltogass!

Abban hiszek, hogy mivel mindenkinek van energiája ami a testekből kiáramlik, összegyűlik a világban egy hatalmas erőként képes mozgatni, létre hozni dolgokat. Ez mind a sajátunk. Ez lehet az a szellemi világ igazából. Energia amiről beszèlek ember.

2023. jan. 11. 17:34
 24/29 anonim ***** válasza:
79%

23: "egy hatalmas erőként képes mozgatni, létre hozni dolgokat. "

Jó jó, de sikerült is már valami értelmeset kézzel foghatót varázsolni vagy csak elméletben??

2023. jan. 11. 19:37
 25/29 anonim ***** válasza:
0%

24? Te csak teszed, h.lye vagy vagy tényleg fogyatékos vagy?

Magyarázat, csak, hogy ne legyél annyira tudatlan; ha akarsz valamit és gondolsz rá, akkor el is éred? Lásd pl; barát, barátnő megjelenjen mert rég láttad, hallottad vagy, hogy legyen szerelem, pénz? Jéé? Ha nem érted a lényeget vess magdra! ;)

2023. jan. 11. 20:52
 26/29 anonim ***** válasza:
73%

25: "Lásd pl; barát, barátnő megjelenjen mert rég láttad, hallottad vagy, hogy legyen szerelem, pénz? Jéé?"

Hát ezek maguktól csak úgy a semmiből nem jelennek, valósulnak meg csak ha az ember fizikai állapotban saját maga eléri mindezt, mindenféle összpontositás nélkül.

2023. jan. 11. 22:03
 27/29 anonim ***** válasza:
15%
26 a sötétség netovábbja vagy. Látszik, hogy kicsit sem értesz érted atr amiről vitázni próbálsz itt.
2023. jan. 12. 05:33
 28/29 anonim ***** válasza:
27: Na éppen te mondod a 0 %-al! :P
2023. jan. 12. 14:15
 29/29 anonim ***** válasza:
68%

A te bajod, hogy mihez hogyan állsz.

Én tudom, hogy van élet a halál után, ráadásul családtagom már meg is tapasztalta.

2023. jan. 24. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!