Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Miért szeretjük azt hinni,...

Miért szeretjük azt hinni, hogy van 'valami' halál után?

Figyelt kérdés

Meghalt valaki, aki fontos számunkra. Erre ahelyett, hogy elfogadnánk a tényt, hogy ő már nincs többé,áltatjuk magunkat, hogy más helyen van, tehát másik dimenzióban,meg, hogy a lélek örökké él...ez jól hangzik, viszont a valóság más, mint a tévképzet.

Ha meg azt mondja valaki, hogy nem tudja feldolgozni az illető halálát, akkor felelőtlenség azzal érvelni, hogy ugyanúgy létezik,csak a teste halt meg,a lelke viszont máshová került.

Lehet, hogy a vallási fanatikusok szerint ez bűn,de én speciel szkeptikusan állok a halál utáni élethez.

2023. jan. 8. 14:34
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Nem kell kötekedni,ha nem tetszik, lehet takarodni!!! Én nem bántottam senkit se, engem se bántsanak!! És azt hiszem, nem kérek sokat!
2023. jan. 10. 15:29
 12/29 anonim ***** válasza:
80%

11

Melyik hozzászólás érezted kötekedésnek?

Konkrétan mitől érzed magad megbántva?

2023. jan. 10. 15:34
 13/29 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező, hogy neked milyen rossz kedvü természeted van, semmi kedvesség, tolerancia nincs benned.

Ha onlineban ennyire érezhető, vajon élőben milyen lehetsz...

2023. jan. 10. 17:28
 14/29 anonim ***** válasza:
92%
Lehet, hogy már halott, és azért ilyen, mert szeretné tudni, mi vár rá, de idáig még senki se mondta meg neki.
2023. jan. 10. 20:23
 15/29 anonim ***** válasza:
96%

"Lehet takarodni".... ezt a bunkot... meg jo, hogy a kiíró nem tud itt kerdest vagy kommentet torolni.

En azt javaslom, folytassuk a beszelgetedt a kerdezo nelkul. Pl irta itt valaki, hogy tapasztalt jeleket. Engem nagyon erdekelnenek a tapasztalatai.

2023. jan. 10. 21:00
 16/29 anonim ***** válasza:

A halálközeli eseményekről mér elég sokat tudunk, és ezek alapból nem a túlvilág jelei, hanem az élethez kötődnek, életjelenségek.

Persze létezhet ilyen is, de ezt még sose sikerült bizonyítani.

2023. jan. 10. 21:06
 17/29 anonim ***** válasza:
45%

"Pl irta itt valaki, hogy tapasztalt jeleket"

Bárkinek elég lenne ayahuascát fogyasztania, hogy az EGÉSZ hitvilága semmivé porladjon és egy apró betekintést nyerjen az anyag mögöttibe. Ezekről is rengeteg tanulmány van. A mostani civilizációs rendszerben itt nyugaton ezekkel már nincs semmiféle kapcsolat, csak a hülye cigi, alkohol meg cukor meg hús megy, azokból meg SEMMI természetfelettit nem tapasztal az ember. Aztán jön a sok kis okos, hogy jaj nincs is más azon kívül, és drognak minősíti azt ami segíthetne a pici buta fején, eltaszítja magától a lehetőségét.

Ha meg MÉGIS vannak ilyen élményeik az embereknek: ó, ez csak kémiai reakció az agyban, semmi több, képzelet!!!

MINDEGY mit mutatnak a tudományhívő agymosottaknak. Mindegy teljesen, mert NEM AKARJÁK ezeket elhinni és megtapasztalni. Szándékosan választják a bezárt üres kis élettelen világot. Én már totál meguntam ezeknek a tudományhívő vallásosoknak a gagyi agymenéseit meg bizonygatásait. Múltkor is beszéltem egy ilyen emberrel. Ezeknek annyira gyengék az érzékeik, hogy azt se tudják megállapítani hogy hat e X gyógynövény magukon, egy tudományos KUTATÁS kell ami megmondja hogy "igen, ez hat az emberre", hogy megtudják róla. Nekem elég bármit kipróbálnom és tapasztalni, van annyi eszem hogy nem kell hogy más emberek megmondják mi hogyan hat. Vicc, hogy az alacsonyabb érzékekkel rendelkező elveszett tudományhívőknek akkora okoskodó pofájuk van, mikor tanulniuk kellene.

2023. jan. 11. 06:29
 18/29 anonim ***** válasza:
48%
17-es, 3-as vagyok. Az amit itt beszéltek az egy óriási ökörség. Újra élesztettek engem, mégis azt mondom, hogy amit írtam. Majd ha tapasztalalod vagy épp beszélni tudsz szellemekkel, igazolni lehetne akkor sikongass! Vagy bárki itt aki aki tapasztalt valamit. Semmi nincs odaát. Nincs itt maradt tudat sem. Nincs semmi.
2023. jan. 11. 06:47
 19/29 anonim ***** válasza:
41%

Utolso, ezzel gyakorlatilag azt mondod, hogy az elet es a letezes is ertelmetlen, hiszen nincs celja, es minden erkolcsi norma is felesleges, mert nincs kovetkezmenye, ha megszeged.

En szivesen kiprobalnam az ayahuascat is meg a DMT-t is, csak hat illegalis, es fogalmam sincs, hogy juthatnek hozza. De erre a kettore mondjak azt, hogy halalkozeli elmenyt nyujt.

2023. jan. 11. 10:00
 20/29 anonim ***** válasza:

Nem ezt írtam. Nem kell félre magyarázni! Azt írtam, hogy mese.

Élni azért érdemes és kell, hogy boldogság legyen, újdonságokat felfedezni, alkotni amivel szebbé teszed a környezeted, azt kell megtapasztalni amiben benne vagy és kamatosztatni a tudàst!

2023. jan. 11. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!