Reinkarnáció hivők. Mit szoltok ehheza kis bibliai idézethez. Magatokra ismertek?
2Timóteusz 4:3
Mert lesz időszak, amikor az egészséges tanítást nem fogják elviselni, hanem a kényük-kedvük szerint körülveszik magukat tanítókkal, hogy csiklandoztassák a fülüket.
Ez sokféleképp érthető.
Nem igazán tudod mennyire gusztustalan a világ és a gonosz. Ha kicsit olvasnál történelmet, tudnád hogy a bibliát ezerszer átírták. Isten IGÉJE. Tudod mennyi pénzt lehet csinálni abból, hogy a papok azt mondják, megváltalak téged ha fizetsz? Ha átírják az Isten igéjét, amit szentnek hisznek, hogy mindenki úgy gondolkodjon tudatalatt ahogy ők akarják és bűntudatban fürödjenek?
Mondtam már egy keresztény ismerősömnek, olvassál más vallási tanokat is, nyissál a világ felé, tanuljál. De sok keresztény fanatikus. A bibliában az van írva, ez Isten igéje, ez az egyetlen, csak ennek higgy, másnak ne, soha, és ezért nem is olvastok semmit sem, nem is tanultok semmiről. Elég gáz a megszemélyesített kis Istenetek, ha azt se akarja, hogy a világ amit teremtett felfedezzétek.
A reinkarnációban meg nem "hinni" kell, van sok ember aki ezekre emlékszik és látja őket. Vannak akik asztrálsíkon utaznak minden este. Még a CIA is dokumentációkat írt ezekről és elég mélyen benne vannak mindenféle misztikában. De rájöttem én is, hiába MINDEN bizonyíték a misztikus világra, egyszerűen magasról leszarjátok, hogy mi van a világban. Egyszerűen akarjátok a bezárkózást és a hosszú, lassú tévút megjárását több életen át, akárhogy segítene akárki.
Amúgy, aki tud angolul, de talán a videóból is lejön... ;)
Sokkal gonoszabb és nagyobb sátánisták vannak a földön mint gondolnátok.
Follow plants, not gurus.
"Egyszerűen akarjátok a bezárkózást és a hosszú, lassú tévút megjárását több életen át, akárhogy segítene akárki."
Te már nem a tévutat járod?
#1 Abból amit leírtál, nagyon sok minden igaz. De irónikus, hogy egy new age-es (ezt most nem pejoratív jelzőként használom) kéri számon, hogy a "Bibliát átírták a papok", és hogy azt tanácsolod egy keresztény ismerősödnek, hogy legyen nyitott a más vallások felé, miközben épp hogy a new age-es vallási és ezoterikus tanítók azok, akik kényük kedvük szerint vesznek ki tanokat például a keleti vallási hagyományoknól, vagy vesznek át másshonnan tanokat, mindenzt valódi tartalom nélkül, és még feltűnőbben mint az Egyház.
Ami a reinkarnációt illeti, milyen érdekes, hogy előző életében mindig mindenki hadvezér vagy arisztokrata vagy görög filozófus vagy próféta vagy mit tudom én mi volt, érdekes módon soha senki nem arra emlékszik, hogy egy galileai halász volt, vagy hogy egy észak-afrikai paraszt. Nagyon furcsa véletlen, nem értesz egyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!