Szerintem igen.
Volt valami olyan sztori is,hogy egy csávó meg a testvére, vagy nemtom kije, elutaztak valahová; és egyszercsak megjelent a csávó egy nagyon jó barátja, aki többszáz, v nemtom, hány kilométerre volt tőlük, egyszercsak így felvillant ott az erdőben; talán valami ilyet mondott, hogy Ne menjenek rá a hídra , mert le fog szakadni . És akkor a csávó meg a testvére ezt megfogadták ezt; tényleg a híd le is szakadt; na, szóval, az a lényeg, hogy megmentette őket. Szóval, ott megjelent, elmondta ezt, és utána köddéfoszlott, eltűnt. Úgy emlékszem, hogy ez a barát nem tudott róla a sztoriban , hogy az ő alakjában kaptak figyelmeztetést. Szóval én asszem, hogy valami egyéb segítő entitás lehetett, pl akár egy angyal, aki tudta , hogyha a barátja alakját veszi föl , akkor tuti nem fog megijedni tőle,és hinni is fog neki, meg is fogadja a tanácsát. Amúgy asszem, ez abban a sorozatban volt, amikor mondtak 5 sztorit,és akkor megmondták talán azt még előre, hogy hány igaz lesz belőle, és hányat a műsor forgatókönyvírói találtak ki, és akkor a nézők találgathattak, hogy melyik igaz, melyik nem ; és a végén elmondták, és ez a sztori, aszondták, igaz volt. Szerintem ez a "Rejtélyes igazságok" , talán ez volt.
Nem, mert nincs lélek.
Az képes az idôutazásra, akik az idôn kívül áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!