Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Reinkarnáció valóban létezhet?

Reinkarnáció valóban létezhet?

Figyelt kérdés

Most olvastam el Szepes Mária Vörös oroszlán című könyvét ami nagyon érdekes könyvélmény volt. A könyv az újjászületésről szól és az egyre bölcsebbé válásról.

A te ismerősi körödben van olyan ember akiben megbízol és hiszel neki amikor erről a témáról beszél? Az előző életekre való emlékezésre gondolok, a tapasztalatokra.

Vagy túl sok a hiszékeny ember és ezt kihasználják a figyelmet követelők a meséikkel?

2022. dec. 6. 00:09
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
42%
Müller Péter : Kígyó és kereszt is erről szól!
2022. dec. 6. 15:32
 22/29 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem létezik. Az úgy nem lehetne igazságos, hogy van aki szépnek, intelligensnek, gazdagnak és egészségesnek születik, és még tehetségesnek is! Ez már öt az egyben! Gondoljatok csak bele.. Lehetséges, hogy mikor a Sátán azt mondta, hogy "olyanok lesztek mint az isten" arra célzott, hogy elindulhat a reinkarnáció? De ez csak az én merész és ostoba gondolatom.
2022. dec. 6. 16:46
 23/29 anonim ***** válasza:
3%
Mi a francnak olvasol te ilyeneket,nem neked való..
2022. dec. 6. 17:27
 24/29 anonim ***** válasza:
85%
17:27 Kinek való? 🙊🙉🙈 😀
2022. dec. 6. 17:46
 25/29 anonim ***** válasza:
57%
20.: Rettenetesen sajnálom, hogy ilyen dolgok értek! Rohadjon meg az az utolsó szemétláda, aki ilyet művelt veled! Pazichológusnál voltál a problémáiddal?
2022. dec. 6. 22:46
 26/29 NTBS ***** válasza:
Ha hiszel benne igen. Ha nem, akkor nem.
2022. dec. 7. 06:59
 27/29 anonim ***** válasza:
En mar megtalaltam Freddie Mercury reinkarnaciojat ezen oldalon.
2022. dec. 8. 17:50
 28/29 anonim ***** válasza:
Igen, én 1 aktív, meleg férfi voltam előző életemben.
2022. dec. 29. 21:21
 29/29 anonim ***** válasza:
28.: Honnan tudod?
2022. dec. 29. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!