Reinkarnáció valóban létezhet?
Most olvastam el Szepes Mária Vörös oroszlán című könyvét ami nagyon érdekes könyvélmény volt. A könyv az újjászületésről szól és az egyre bölcsebbé válásról.
A te ismerősi körödben van olyan ember akiben megbízol és hiszel neki amikor erről a témáról beszél? Az előző életekre való emlékezésre gondolok, a tapasztalatokra.
Vagy túl sok a hiszékeny ember és ezt kihasználják a figyelmet követelők a meséikkel?
10, a protestáns eleve elrendelés nem logikátlan
Nekem vannak rá bozinyitekaim
Nem tudom megmutatni mivel a saját magánéletemről van szó
De ha körülnezel a világban, nem látod?
Sok embernek filmszerűen zajlik az élete
Olyan dolgok történnek velük mint amikor vki pl pont az esküvője napján hal meg
Na az én életemben sok ehhez hasonló szürreális dolog van, számomra bizonyítva van hogy minden előre megvan írva
13.: Ez semmi.
Sok embernek filmszerűen zajlik az élete --> Ez egyáltalán mit akarna jelenteni, hogyan kell értelmezni? Mi az a "filmszerű" nálad? Milyen film? Horror, krimi, vígjáték, stb.?
Olyan dolgok történnek velük mint amikor vki pl pont az esküvője napján hal meg --> Igen, sajnos léteznek olyan tragédiák, mint a hirtelen szívhalál stb., vagy egy baleset ugyanúgy érheti az embert a saját esküvője napján is...
Na az én életemben sok ehhez hasonló szürreális dolog van, számomra bizonyítva van hogy minden előre megvan írva --> Az eleve elrendelés még csak nem is arról szól, hogy bármi meg lenne írva a földön, hanem a túlvilágra vonatkozik igazából.
Arról is szól hogy a sok szart azért kapod mert eleve el volt rendeltetve
De ha te pl református vagy és nagyon benne vagy a vallásban akkor lehet hogy többet tudsz róla, mert én csak felszínesen néztem bele, nem vagyok szakértő
Számomra a reinkarnacio sokkal logikatlanabb mint ez, ezért hiszek inkább ebben
Szerintem rengeteg ember életét le lehet vezetni
Azért emberként csak tudjuk hogy mi az ha vmi filmszerű
Valakiè tündérmese, pl 20 évesen megtalálja a tökéletes párját, vesznek egy hatalmas villát és lesz 4 egyezséges gyerekük(tudok rá példát)
Mással meg szürreális dolgok történnek pont mindig a legrosszabbkor, mint pl velem és egész életemben egyedül vagyok kapcsolat, barátok nélkül, az egyik szülőm durván pszichés beteg
Kicsit más lehet nekünk elrendelve, nem?
Bocs, abban igazad volt, hogy nem csak a túlvilágra vonatkozik maga a tan, hanem a földre is, csak én kifejezetten most a túlvilágra vonatkoztattam. Azt hiszem, egyszer, egy másik kérdés alatt már találkoztunk amúgy. Evangélikus vagyok igazából, de jártam refi suliba is, az eleve elrendelés elvét maximálisan elvetem.
Szerintem senki életét nem lehet levezetni, és őszintén nem értem, mi az a filmszerű élet. Horror? Vígjáték? Krimi? A tündérmesékben sem hiszek... Nem tudni, milyen volt annak az illetőnek a gyerekkora, és ne adja Isten, de az, hogy most van négy egészséges gyerekük meg hatalmas villájuk abszolút nem garancia a jövőre, a rossz dolgok bármikor megtörténhetnek, sokszor egy pillanat alatt. Vagy vegyük a dúsgazdag sztárokat, akikről azt hinnéd, hogy hú, de rózsaszín, csillámpónis tökéletes életük van, aztán mégis egy csomó szenvedélybeteg meg öngyilkos van köztük is. Te a saját életedet ismered, abban vagy benne, nyilván a magad traumáinak a tudatában vagy, ellenben a mai face/insta kamuvilágban az emberek csak a szépet, a sikereket teszik ki, így nem tudod, miket szenvedtek el ők is korábban.
A pszichés beteg szülőt sajnálom, ismerős szitu, sajnos fél Magyarország gyógyszereket szed a mentális állapotára. Pocsék a társadalom, a baj innen ered, nem pedig onnan, hogy Isten unalmában bárkivel kegyetlenkedne.
A milliárdos agyonsztarolt világsztárok esete más, annak sem szabadna megtörténni
Nekem durva Hangulatingadozásaim vannak, néha attól a mennyben érzem magam, ha van olyan csoki a boltban amit megkívántam…
Akkor képzeld el hogy van 20 millió dollárod, koncerteken úgy néznek rad mintha vmi isten lennel, már nem kell küzdeni semmiért… nem csoda hogy ennyi sztár megkergül…
De én akkor is hiszek abban hogy megfigyelés alatt állunk
Eleve a durván beteg szülő egy büntetés, akinek meg van 4 egészséges gyereke, normális kapcsolatban tud lenni egy férfivel és meg tud venni egy villát, annak tuti nincsenek olyan traumai mint pl nekem
De eleve bizonyos országokban megszületni büntetés…
Eleve a durván beteg szülő egy büntetés, akinek meg van 4 egészséges gyereke, normális kapcsolatban tud lenni egy férfivel és meg tud venni egy villát, annak tuti nincsenek olyan traumai mint pl nekem --> Ez az, amiről nem tudhatsz semmit. Sosem tudhatod, hogy verték-e otthon, tartották-e mentális abúzus alatt, vagy ami a legrosszabb, érte-e sz.xuális zaklatás. Ne, ne ítéljünk látszat alapján! Nálam mosolygósabb, vidámabb, kiegyensúlyozottabb embert nem sokat látnál, ha ismernél face to face, pedig anyám (és kisebb mértékben nagyapám) lenyomorították az egész gyerekkoromat, 2019 óta pedig annyi tragédia ért, hogy más régen megölte volna már magát vagy szerfüggő lenne. Sosem tudhatod, mi zajlik az ember életében!
A sztároknak (és most nem a förmedvény influencereket értem alatta) ugyanúgy meg kell küzdeniük mindenért, csak nem a napi betevő, hanem a megfelelési kényszer nyomása alatt élnek, de a munkájukban ugyanúgy teljesíteniük kell ráadásul a fél világ árgus szemekkel bámulja őket. Ha a 2000-es években voltál tini, mint én, aki Chester Bennington neve (Linkin Park énekese) tuti ismerős. Nem sok nála híresebb, jobban rajongott ember létezett rajta kívül akkoriban, mégis öngyilkos lett 2017-ben, mert sosem tudta feldolgozni, vagy gyerekként sz.xuális erőszak áldozata lett, ha jól emlékszem, nem is egy alkalommal.
Hívő vagyok, és Isten nem kegyetlen, sanyargató, szadista entitás, aki csak abban lel örömet, hogy kiszúr emberekkel. Alapból sehova nem lenne büntetés megszületni sem, azokat az országokat is emberek teszik élhetetlenné más emberek számára.
Chester tette jól. Azt nem is lehet feldolgozni. Engem is fogdostak már meg, azt sem tudom feldolgozni én sem és növeli is bennem az öngyilkossági szándékot.
Nekem is tönkretettek a gyerekkorom. Leginkább a mentális beteg szülő. Mondjuk egy életképtelen ordító szar ki gyerekkorát ne tenne tönkre?
Pontosan ez a lényeg. Aki mentálisan sérült, annak nem lesz villája, normális kapcsolata, szerető férje, 4 boldog gyereke.
De ismerek pl okádék undorító férfit, aki a gazdag családja miatt sorra kapja meg a szép nőket… ami minden férfi alma… na hol itt a karma, vagy igazság?
Egyébként mindegy is hogy karma, isten, vagy a véletlen műve hogy bizonyos emberekkel ennyire ki….bak, attól meg ugyanúgy megmarad a trauma és ugyanúgy csak halmozódnak a szürreálisan szerencsétlen dolgok az ilyen szerencsétlen emberek eleteben mint én. Remelem már a 40-et sem elem meg. És nem önsajnálat, hiszen itt aztán mindegy hogy velem mi lesz. Csak szerintem az öngyilkosság a logikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!