Miből gondoljátok, hogy létezik reinkarnáció? Ha létezne nem szuletne ennyi ember. Ha létezne nem lenne az összes utaztatás betudva az agy képzelgésnek. Ha létezne közel 3milliárd keresztény hinne egy hazugságnak és Jézus is egy sarlatán lenne
Figyelt kérdés
2022. nov. 12. 11:50
11/16 A kérdező kommentje:
Én is azt mondom mindenki kövesse azt az utat ami a szívének a legmegnyugtatóbb,de ha meghalunk csak is egy út lesz az igazság,és 99% ban megvagyok győződve róla, hogy az a tanítas lesz igaz amit Jézus tanított, érzem és ennyi
2022. nov. 12. 14:27
12/16 anonim válasza:
Van hogy ne lenne anyán mindig azt mondta pont ugyan olyan vagy mint nagyapád még a nézésem is olyan .
13/16 anonim válasza:
"Ha létezne nem szuletne ennyi ember."
Szerinted miért nem? Mi az összefüggés?
14/16 anonim válasza:
"Ha létezne nem lenne az összes utaztatás betudva az agy képzelgésnek."
Nincs is annak betudva mindenki részéről.
Az, hogy a te hiteddel, világképeddel, hitrendszereddel nem fér össze a reinkarnáció ténye, ezért elve alapból elvetsz bármilyen erre utaló esetleges közvetett bizonyítékot, azt teljesen érthető és rendben van.
De az, hogy az SZERINTED utaztatás vagy bármi más azt "agy képzelgése", az nem jelenti azt, hogy mindenki más is így gondolja.
De szerintem ezzel te is tisztában vagy.
15/16 anonim válasza:
Csak megérzés, sejtés Csak fodrozódás vagyok a nagy lélekóceánon, és ha visszaesek a felszínre, akkor újra lehet egy fodrozódás, aminek én is a része lehetek, hiszen éppen akkor estem vissza, de más is a része lesz, tehát nem leszek pont 1:1-ben önmagam. Az életünk során is folyton változik az, hogy kik vagyunk, csak fel se tűnik, mert annyira természetesnek vesszük, hogy emberek és események hatást gyakorolnak ránk. És hogy nem leszek ugyanaz, nem fog érdekelni, mert az egóm viszont el fog tűnni a halálommal.
16/16 anonim válasza:
"Ha létezne nem szuletne ennyi ember."
Miért is nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!