Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mi történik ilyen esetben?...

Mi történik ilyen esetben? (öngyilkosság)

Figyelt kérdés

ha pl előző inkarnációmban öngyilkos lettem, és most már egy nehezített inkarnációba születtem le, természetesen hoztam ugyanazokat a gondokat is. arra vagyok kíváncsi hogy mi történne ha most is az lennék, például valami miatt már nem bírnám tovább egyszer?

nem akarom megtenni csak kíváncsi vagyok hogy mit csinál a karma ilyen esetben.

2022. okt. 21. 13:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem, egyáltalán. Ha ügyesen kezeled, akkor fejlődsz, akkor tudod azt az akadályt megugrani. Van szabad akaratod, ezt sose feledd, attól függetlenül, hogy van egy gerince az életnek vagy sorsnak. A rádható eseményeket nem feltétlen tudod befolyásolni, csak azt, hogy hogyan kezeled. Kevés ember kivételével nem fenékig tejfel az élet, de azért vannak benne jó dolgok is, talán ebbe lehet kapaszkodni.
2022. nov. 22. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!