Elméleti kérdés! Ha valakit ezen az oldalon IP cím alapján tiltanak akkor mi történik ebben az esetben? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Valaki oldalát letiltják aki mindig mondjuk a mobilneten volt és egy másik eszközön másik nettel regisztrál és azzal az eszközzel jelentkezik be, amin volt a tiltott fiókja. Ugye ha bekapcsolja a mobilnetet és úgy gyakorizik akkor azonnal tiltják. De ez akkor is így van, ha be van zárva a Chrome teljesen és úgy kapcsolja be a mobilnetet? Tehát nem az oldalon van hanem pl. Minecraftozik vagy bármi2022. júl. 31. 20:28
2/8 A kérdező kommentje:
De tudnak. Egyik ismerősömet tiltották és nem tudott új fiókot csinálni, mert azon az IP címen volt tiltása
2022. júl. 31. 20:32
3/8 anonim válasza:
Alaphelyzetben kihúzod a routert pár percre és szolgáltató oszt ki új ip-t, mobilnetnél nem tudom miként megy végbe az ip osztása.
4/8 anonim válasza:
#3 nyolc éve ugyanaz az IP címem, pedig azóta már 3 modemet csere is volt.
Ez a dinamikus IP dolog nem mindenhol játszik.
Egyébként az oldalon IP és még egyéb más alapú tiltás is van. Az egyéb a dinamikus IP miatt kell.
5/8 anonim válasza:
1 vagyok. Ok, lehetséges, hogy tiltanak IP-t, de a NAT-olt hálózatról érkező emberkéket nem tudják tiltani, mert akkor sok másikat is tiltanának akik ugyanannál a szolgáltatónál vannak.
6/8 A kérdező kommentje:
De ha a Chrome be van zárva, akkor az oldal érzékeli az IP címet?
2022. aug. 1. 11:56
7/8 anonim válasza:
MAC cím alapján is tudnak tiltani?
8/8 A kérdező kommentje:
Úgy hallottam igen, de nem biztos
2022. aug. 1. 12:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!