Miért ip cím alapján bannoljátok innen az embereket?
Figyelt kérdés
nagyon nem szép dolog. Megbántam h trollkodtam meg babi néniztem. de elég lett volna h ha csak a felhasználónevemet tiltjátok le h csinálhassak újat, fenntartva annak a lehetőségét h őszintén megbánom bűneimet.2011. márc. 13. 12:57
1/7 anonim válasza:
Új ip-t nem tudsz "kreálni"?
Modem ki-be kapcs vagy ilyesmi?
Egyébiránt azon már magam is gondolkodtam, hogy az ip ban nem aggályos-e véletlenül adatvédelmi törvények alapján?
Nem tudom, hogy a gyk hogy tilt, csak hangosan gondolkoztam, de van olyan fórum ami igen és ott volt is adatvédelmi gubanc.
2/7 A kérdező kommentje:
hát nem tudom megváltoztatni mert koleszból netezek javarészt, ahol nincs erre lehetőség.
2011. márc. 13. 23:14
3/7 anonim válasza:
Ugorj be a másikba ,ott is lehet kérdezősködni.
4/7 anonim válasza:
használj (web)proxy kiszolgálót..
6/7 anonim válasza:
A másikon is van elég,hely még nem korlátozott.
7/7 anonim válasza:
Mi az a proxy kiszolgáló? És akkor nem látja SENKI de SENKI a IP -met?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!