Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Erre az oldalra miért járnak...

Erre az oldalra miért járnak olyanok, akik fikázzák az embereket? :S Nem pont az lenne a lényege az oldalnak, hogy segítsünk a másiknak? :S

Figyelt kérdés
Tudom,vannak hülye kérdések,nem vitatom...De az "értelmesebbekre" miért kell olyan válaszokat írni,amik nem is a kérdéssel kapcsolatosak és esetleg a kérdezőnek rosszuleshetnek?(nem rólam van szó,csak pár kérdést olvasva lettem erre kíváncsi:D)
2010. ápr. 10. 14:37
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ezen én is többször elgondolkodtam és szerintem így élik ki magukat. Azt sem értem, hogy minek tesznek fel eldöntendő kérdéseket, amikor csak az egyik választ fogadják el, aki mást mer írni, azt lepontozzák. Ilyen kérdések a tetszett ez vagy az ?, mit szóltok ehhez ( és a kérdés tárgya ) típusú kérdések, amire a válasz igen szubjektív. Viszont, ha nem találod el a kérdező ízlését, ha mást mersz gondolni, akkor jön a lepontozás. Olcsó játék.....
2010. ápr. 10. 14:51
 2/2 anonim válasza:
Ha "hülyének" is tűnik egy kérdés, a kérdező számára nyilván fontos, ha egyszer idejött megkérdezni. Kivéve persze azokat, akik tényleg kamu kérdéseket tesznek föl. Azt is utálom, mikor látatlanban megmondják, h lusta vagy újságot olvasni, vagy hülye vagy... stb... Személyesen még nem kaptam ilyen hozzászólást, de kiakaszt az is, h más kérdésénél látom. Miért nem ugorja át az ilyen ezeket a kérdéseket???
2010. ápr. 12. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!