Hisztek abban hogy uj életünk lesz halálunk után ezen a földön mint ember? és fogunk még találkozni szeretteinkel?
"Éppen ezért gondolom azt, hogy a 80 év után egyszerűen megrohadunk a földben és nincs semmi sem. De létezik rosszabb: lélekként keringünk szerteszét a világűrben, és tudatunknál vagyunk. Na az bebahszna.
Az ember szimplán nem tudja felfogni, hogy nincs a halála után semmi. Mindenképpen ragaszkodni akar egy "főnökhöz", ami irányítja a sorsát."
Mivel teljesen logikátlan az hogy a halál után nincs semmi. Akkor miért volt élet :) miért létezik a materiális világ. A materiális világ szabályai szerint mindennek van kezdete és vége, és a semmiből nem jön létre valami. Szóval saját szabályai szerint a világűr nem létezhetne, nem jöhetne létre.
Ettől már csak egy lépés belátni, hogy ennek az energiának, ami itt kering, van egy forrása, egy "természetfölötti", azaz nem materiális forrása.
A lélek örökké valóságát belátni látom hajlandó vagy, hiszen valószínűleg van öntudatod, nem csak úgy működsz. Ez jó :)
Ez szerencsére nem a hitünkön múlik.
Új test ,új memória .De a tudatalatti az marad!
Szerintem az emberi élet arra való h visszaállítsuk Istennel a bensőséges kapcsolatunkat és Vele akarjunk lenni
ezután...
mondhatjuk újnak is, de inkább folytatólagosan egy következő, és igen fogunk találkozni a szeretteinkkel, de nem biztos, hogy emlékezni fogunk arra, hogy ők az előző életünkben azok voltak...viszont belül érezni fogjuk, ahogyan most is. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
"valaki a családból elmegy,és aztán valamennyi kevesebb több idön belül jön egy csecsemö a családba,és elhunyt szerettem lelke benne van"
számodra nem lenne furcsa, hogy meghal a nagypapád, aztán születik egy fiad és az ő lelke lenne a te fiadban..?
Szerintem minden dolognak van valami értelme/célja. Az élet sincs feleslegesen, valaminek történnie kell halálunk után. Kár filózni a reinkarnáción, hiszen nincs bizonyítási alapod, ez is csak egy spekuláció.
"csak a holtak látták a háború végét" ergo csak a halálod napján érted meg mi célja volt az életnek és a halálnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!