Karmikusan mi az oka annak ha valakit olyan mértékű szörnyűség ér, mint a Kemecsei nőt például?
sokszor elgondolkozom ezen, mert megérintett az esete. tudom hogy kegyetlennek hangozhat maga a kérdés is, de én elgondolkoztam azon hogy a karma milyen okból ad ilyet bárkinek is. ennyire szörnyűt egyszerűen... miért?
és ilyen megközelítésből válaszolj kérlek.
20
Igen, a cél a tudatosság volna. Úgy gondolom, hogy rá kellene jönnie mindenkinek a saját feladatára a jelen életében.
Mivel a karmát a rossz dolgaidért kapod, (és hozod a korábbi rossz beidegződéseidet is) nyilvánvalóan ezeket kell észrevenni és javítani, a helyzetekre adott rossz reakciókon korrigálni, más "helyesebb" megoldásokat találni a problémák kezelésére.
A fejlődés így lehet tudatos, de valóban lehet tudattalan is, ahogy írod, ám a lényegen az sem változtat: vagyis a lélek fejlődik ill. így vagy úgy de más minőségbe kerül.
Ez nem karma hanem szabad akarat.
A férfi szabad akarata aminek rá nézve van most következménye.
A saját életét is alaposan elbaltázta.
A nő pedig csak rossz időben volt rossz helyen, de leginkább rossz ember mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!