Karmikusan mi az oka annak ha valakit olyan mértékű szörnyűség ér, mint a Kemecsei nőt például?
sokszor elgondolkozom ezen, mert megérintett az esete. tudom hogy kegyetlennek hangozhat maga a kérdés is, de én elgondolkoztam azon hogy a karma milyen okból ad ilyet bárkinek is. ennyire szörnyűt egyszerűen... miért?
és ilyen megközelítésből válaszolj kérlek.
Én most pont a jeffrey dahmer sorozatot nézem…
Na annak vajon milyen karmikus okai lehetnek hogy pont téged eszik meg meg darabol fel egy sorozatgyilkos…
És ő vajon hova született újjá… na azt sem tudjuk meg soha
Ugyan, nem kell ebbe karmát belelátni. Ez - bár egy durván tragikus történet - kizárólag az ebben az életében hozott döntéseinek következménye.
Ne érts félre, nem hibáztatom, mert oka van annak, ha egy ilyen pasival összeáll egy nő mindenféle redflaget ignorálva, de ez az ok a gyerekkora, konkrétan a normális családi élet hiánya gyerekkorában. Köze nincs semmiféle karmához.
8, és nem gondolod hogy eleve egy rossz családba beleszuletni karmikus? Én sem vagyok nagy karma hívő mert igazságtalannak meg logikátlannak érezném sokszor de ha elfogadjuk akkor a rossz család az nagyon rossz karma
Én mentális beteg családba születtem és maga a pokol úgyhogy én már csak tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!