Karmikusan mi az oka annak ha valakit olyan mértékű
szörnyűség ér, mint a Kemecsei nőt például?
Figyelt kérdés
sokszor elgondolkozom ezen, mert megérintett az esete. tudom hogy kegyetlennek hangozhat maga a kérdés is, de én elgondolkoztam azon hogy a karma milyen okból ad ilyet bárkinek is. ennyire szörnyűt egyszerűen... miért?
Én is szeretem Grimfox válaszait. Gyere már, Grimfox.
2022. okt. 15. 18:20
12/24 anonim válasza:
Én már félnék szegény grimfox helyében hogy infók alapján lenyomoznak es letámadnak az utcán a választ keresők 😂😂
2022. okt. 15. 18:39
13/24 anonim válasza:
Hát igen:) Grimfox már lassan sztár lesz itt, bizony! 🎭
2022. okt. 15. 18:43
14/24 anonim válasza:
@10, de ha így lenne, akkor ez már konkrétan eleve elrendelés. Innentől kezdve akkor szarhatunk is bele a cselekedeteinkbe, mert úgyis meg van már írva, hogy mi lesz.
2022. okt. 15. 18:45
15/24 anonim válasza:
14, hát én pontosan ebben hiszek a saját életem alapján és éj már szarok is bele valóban
2022. okt. 15. 18:53
16/24 anonim válasza:
Ami nincs, az adni sem tud semmit. Tudod mi a karma? Az, mikor az általad meghozott döntések következményeivel kell szembenézned. Ezeket a döntéseket nem írta meg előre senki, nincs olyan, hogy a neked kijelölt úton haladsz... Azt az utat te építed magadnak folyamatosan.
2022. okt. 15. 22:08
17/24 anonim válasza:
Semmi köze semmiféle karmához. Felejtsétek már el ezeket a süket baromságokat.
2022. okt. 15. 23:30
18/24 anonim válasza:
14
Pontosan... az meg van szabva, hogy milyen utat kell bejárnod, hová kell(lene) eljutnod az adott életben, de a HOGYAN a Te kezedben van, abban Te döntesz.
Képzelj el egy pókot a pókhálója közepén, ami több ponton függeszkedik egy bokor ágain. Bármerre elindulhat a pók a függesztési pontokhoz, de csak az általa megszövött háló mentén. Meghatározottak a kimeneti pontok, mégis van választás.
2022. okt. 17. 09:14
19/24 anonim válasza:
Igaz amit írsz abban az esetben, ha a karmát csak erre az életre korlátozva értelmezed. Mindenképpen van választás, de ha nem vetjük el az előző életek lehetőségét, akkor mindez bizonyos szempontból előre meghatározott folyamatokon, ok-okozati alapokon nyugszik.
2022. okt. 17. 09:21
20/24 anonim válasza:
És mi értelme van annak hogy a mostani bűneidért a következő életedben fizetsz majd?
Semmit nem fogsz érezni belőle… ezért ilyen logikátlan ez
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!