Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Az ember aki voltam előző...

Az ember aki voltam előző életemben = én?

Figyelt kérdés

nagy körvonalakban sejtem hogy ki lehettem előző életemben. nem tudom miért jött vissza ennyi emlék meg benyomás. lényeg az hogy a sztori kb teljesen ugyanaz, csak most kaptam egy gátló tényezőt hogy ne tudjak önként kiszállni a földi létből. most vannak szeretteim. és amilyen alapszemélyiség vagyok, miattuk elviselem a legrosszabbakat is , és életben maradok. magam miatt nem tenném mert magamat semmibeveszem.

na nem is ez a lényeg. hanem akkor az az ember aki voltam előző életemben valójában én vagyok? vagy a lelkünk közös? vagy mi van ilyenkor?

hogy kell ezt elképzelni?

2022. okt. 13. 11:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ugyanez, de nem minden
2022. okt. 18. 23:58
 12/14 anonim ***** válasza:

Van egy piros papírlap, ez a te lelked.

Kivágsz belőle egy emberformát, ez a te előző életed. (később kidobod)

Aztán kivágsz belőle egy másik emberformát, ez a jelenlegi életed.

A piros papírlap nem változik, csak a forma amit kivágsz belőle.

Tehát a lelked, az életed esszenciája teljesen egyedi, megmásíthatatlan.

2022. okt. 19. 02:14
 13/14 anonim ***** válasza:
Ugyanaz a lélek. Amit az előző életedben letettél, folytatódik tovább egy másik életben. Lehet hogy más feladatokkal, de a tapasztalataid és az alapvonásaid nem vesznek el. Állatos példával élve, ha előző életedben egy agresszív, szemtelen, mohó kis borz voltál, akkor kutyaként agresszív, szemtelen, mohó kiskutya leszel, mert belül ugyanezt hordozod.
2022. okt. 19. 02:24
 14/14 anonim ***** válasza:
13. Ha leteszed kutyaként ebben az életedben az agressziót, akkor következő életedben már agresszió nélkül fogod folytatni, mondjuk szelíd mosómedveként. Ez a fejlődés útja, de a lelked akkor is egyedi.
2022. okt. 19. 02:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!