Egy reinkarnálódó lélek az idő előrehaladtával nagyjából 50-50%-s arányban születik újjá férfi, illetve női testben?
14, miért szerinted mitől lesz büntetés nőnek lenni?
Ha eltekintünk a menstruáció, szülés, terhesség klisé háromszögtől?
Én pl egy percet nem tudnék férfiként élni, ha csak úgy lehetnék életben, inkább nemet mondanék rá azonnal, bár valószínűleg én már “tripla x kromoszómás” nő lehetek mert annyira meg tudom élni azt hogy nő vagyok.
Az én lelkemnek az lett volna a legnagyobb büntetés ha férfi
testben születek. Ez eléggé szexista duma
Elvileg a transzneműeknek vannak hormonális gondjaik is, azért is ténylegesen érezhetik hogy ők ellenkező neműek.
Ha csak identitászavar lenne az elvileg gyógyítható lenne. Bár nem vagyok szakértő
18, ez szembemegy azzal az elmélettel hogy leginkább a leszármazottjaidhoz születsz vissza
Csak azt hallom karma”szakértőktől” hogy az apád volt már a testvéred, a gyereked, stb… persze közben azt is mondják, hogy éltél már pl. Vietnámban… szóval lehet ők is csak találgatnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!