Fiatal sportos férfi sirjára többen szeretnénk vinni kegyeleti tárgyakat, de egy férfinek mit lehet ami nem csajos?
1-es kegyelet sértő vagy és undorító.
Nem is ismerted.
Kérdező, ezt neked kéne tudni, te ismerted, azonban szerintem ha a sírjánál őszintén tiszteletből elidőzöl az többet ér, mint bármilyen kegyeleti tárgy.
Nem az a lényeg.
De ha nagyon szeretnétek valami kegyeleti tárgyat vinni, akkor rajzoltassatok neki egy üres kezet, ami a karate szó jelentése.
És ezt csináltassátok meg táblán is, és a kéz alatt a karate szót japánul, és egy emlék szöveget.
Bár nem tudom milyen küzdősportot űzött.
3-as vagyok.
Gondolom az általa művelt küzdősporthoz köthető apróbb tárgy megfelelő lenne. Nézz utána, mi köthető s sporthoz, és válassz valamit, ami nem túl tolakodó egy síron, de jól kifejezi a kötődését az adott sporthoz. Pl ha boxoló volt, akkor a kesztyű alatt viselt kézvédő bandázst, ha karatézott, akkor egy olyan színű övet, amilyen fokozatot elért, stb.
Ha nem akartok sporttal kapcsolatosat, akkor egy lelaminált osztályfénykép is szóba jöhet, esetleg egy szolid keretben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!