Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hogy lehet megcsinálni, hogy...

Hogy lehet megcsinálni, hogy valaki többet ne inkarnálódjon?

Figyelt kérdés

Legalábbis a Földre biztos nem...

A megvilágosodástól még elég messze vagyok, szóval van-e bármilyen más alternatív megoldás erre?

2022. aug. 6. 21:28
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
De hogyan, hogyha nem tudom hogy mi az ami miatt máshol lenne érdemes....?
2022. aug. 7. 16:30
 22/27 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező melyik válaszoló jött másik viágból?!

Vagy tud bizonyított, vagy bármi hitelesnek mondható dolgot mondani a dolog tudományos működéséről?!

Ismersz egyátalán ilyen embereket? Mert én egyet sem!

Hülye kérdésre kapsz, méghülyébb válaszokat!

2022. aug. 7. 17:33
 23/27 anonim ***** válasza:
57%

Figyelj, én nem tudok neked sokat segíteni,vagyis igazából nem is akarok,mert ez a te utad és nem az enyém.Tessék,keresd fel ezt az oldalt,amit másoltam neked és figyelmesen olvasd el. A megfejtése és a megvalósítása, már a te feladatod és ha ügyes vagy,nem lesz szükséged fizikai segítőre sem.

[link]

Ez egy megoldás arra, hogy majd tovább léphess!

2022. aug. 7. 20:25
 24/27 anonim ***** válasza:
40%
Asztrálszex: van olyan szint, amikor a lélek halálközeli állapot nélkül is kiléphez a testből, asztrálsíkon, vetületként " lebeg". Bárhova elmehet, és ha más asztrál kivetüléssel - ekkel)"találkozik", -akivel pl.fizikai módon nem tud kapcsolódni,-ott az asztrálsíkon egyesülni tud, ami nem hagyományos szex,de igen, fizikai érzés a vége. Nagyon ritka , és jópár dolognak teljesülnie kell hozzá. A közhiedelemnel ellentétben szellemek,vagy entitások NEM tudnak efféle összekapcsolódásokat végrehajtani. Két élő ember asztráltestével működik csak.
2022. aug. 8. 23:25
 25/27 anonim ***** válasza:
36%

“Hogy lehet megcsinálni, hogy valaki többet ne inkarnálódjon?”

Megadott módszertan szerint meg kell állni úgy a jelen pillanatban, hogy tudatodnál maradva, nem ragaszkodsz sem a külső, sem a belső történések által kiváltott érzelmekhez, gondolatokhoz, érzetekhez.

Kb., mintha beülnél egy moziba, nézed a vásznon keresztülfutó képmozgásokat, amik érzelmeket, érzéseket, érzeteket váltanak ki, de te nem azonosulsz, nem ragaszkodsz, bármi is történjék, de mégis, végig tudatodnál maradsz, hogy értsd (mert nem elég látni, érteni is kell):

- mi-miért történt?

- mi-miért történik?

- mi a feltétel?

- mi az alakító?

- mi a hatásmechanizmus?

- mi a megoldáshoz vezető végső út?

Na ehhez kell:

- megfelelő tapasztalat, ismeretek,

- eltántoríthatatlan belső késztetés,

- megfelelő körülmények,

- megfelelő fizikai és “belső” állapot,

- megfelelő szokások,

- megfelelő módszertan,

- nagyon magas intelligencia (nagyfokú érzelmi tudatosság, nagyon magas szintű problémalátási, problémakezelési- és megoldási készség, összefüggések nagyon gyors felismerése, átlátása és megértése stb.).

2022. aug. 9. 20:39
 26/27 anonim ***** válasza:

Èn màr többször is tapasztaltam az asztràlszexet ès nem hasonlìt a fizikaira. Rövid ès nagyon intezìv èrzès.Talàn egy rövid gyönyör àllapotnak neveznèm,aminek aztân mindig az a vège ,hogy magamhoz têrek ès a fizikai testemben is èreztem ezt az energiàt.

Ami furcsa,hogy eddig csak 1 fèrfinek làthattam az arcàt,mert vagy olyan sötèt van ,hogy szinte semmit sem làtok vagy egyszerűen hiànyzik a feje. Pedig èrzem őt mèg a hangjàt is hallom,mondjuk az is lehetsègès ,hogy mindig ugyan azzal akadok össze odaàt. Akinek làttam az arcàt ő szìvcsakràn keresztül kapcsolòdott velem,gyönyörű fèrfi ,de mègis nagyon furcsa,màr a kinèzete is.

Szòval ,hogy ez ìgy megtörtènt velem többször is ez volt a kegyelemdöfès, azòta nem èrdekel a testi kapcsolat.

2022. aug. 9. 21:20
 27/27 Szandi4 válasza:
Azt írtad a megvilágosodástól messze vagy, azon kívül más megoldás jelenlegi tudásom szerint nincsen.
2022. aug. 10. 01:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!