Hogy lehet megcsinálni, hogy valaki többet ne inkarnálódjon?
Legalábbis a Földre biztos nem...
A megvilágosodástól még elég messze vagyok, szóval van-e bármilyen más alternatív megoldás erre?
Hát ne inkarnálódj.
Valaki kényszerít rá?
Miért, mi a bajod a Földel ?
Tiszta gondolat, tiszta szó és tiszta cselekedet, tanulj meg tiszta szívű lenni, ez az alap.
Talán így van esélyed.
"Mi bajod a Földdel?"
A Földdel semmi bajom, az itt lévő rendszerrel van bajom. Pontosabban: megtaláltam/megtalálom azt, amiért érdemes ez az egész, de mégsincs időm ezekkel foglalkozni, mert a kialakult rendszer, amihez alkalmazkodnom kell hogy életben maradjak, nem hagy erre időt/energiát/lehetőséget.
Magyarul abban a mindennapos körforgásban, amivel életben tartom magam, pont az hiányzik és az esik ki, AMIÉRT életben tartom magam. Akkor meg minek?
Kettes vagyok!
Tegyél ellene, hogy maradjon időd és energiád rá,mondják nincs lehetetlen csak tehetetlen és ez pontossan így igaz! Változtass és merj nagyot lépni,ha kell,mert a sorsod a te kezedben van és nem máséban, úgy alakítod, ahogy te akarod.
Azt írod, neked kényszer az anyagi dolgokkal foglalkozni, pedig meg kell tanulnod az egyensúlyt ebben is fent tartani, mert most itt vagy fizikai tesben.
Te most tartasz ott gondolkodásban, mint én kb.15 éve,akkoriban nagyon elszakadtam ettől a világtól, már semmi sem érdekelt csak a látomásaim.Az emberi kapcsolatokat, érintkezézeket a minimálisra csökkentettem, menni akartam innen és ugyan ezek a gondolataim voltak, hogy hogyan lehetne lelépni. Eltartott pár évig, mire rájöttem, hogy már nem a lovon ülök, hanem átestem a másik oldalára.
Remélem nem asztrál szexelsz?! mert az egy hatalmas vissza húzó erő is tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!