Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hány év kell ahhoz hogy a...

Hány év kell ahhoz hogy a halott ember lelke újra testet öltsön a halála után?

Figyelt kérdés
például valaki ma meghal, akkor mennyi időn belül fog újra leszületni a lelke egy újszülött testben?

2022. júl. 14. 12:11
1 2
 11/18 SZücsöm ***** válasza:

9 Jó de ez olyan mint amikor a pontból b pontba utazol. A célodat nézve a köztes útnak nincs értelme mert te nem oda menni akarsz hanem ott akarsz lenni. Viszont sajnos jelenleg az a valóság hogy ahhoz hogy a ból b pontba eljussunk végig kell járni a két pont közötti utat.

Az meg hogy minek van, és minek mi az értelme az szerintem bizonyos szinten szubjektív értékítélet, + attól mert mi azt nem látjuk lehet még értelme 1 jelenségnek.

10 Ez már egyéni hit kérdése.

Szerintem ha létezik a lélek akkor az ego és minden ami ahhoz tartozik, ezáltal a tudat is halandó. Nincs tervezés csak a gravitációhoz hasonló "természeti törvény".

2022. júl. 14. 21:56
 12/18 anonim ***** válasza:

11# amiket általában Te gondolsz a lélekkel kapcsolatban az szembemegy minden saját tapasztalattal, tanulttal, mestereimtől vagy felsőbb szintekről kapottakkal.

Annyira ellentétes mindennel, hogy nem zárom ki hogy tudatosan mondod mindig a valóság ellentétét.....persze meghagyom annak a lehetőségét is, hogy ilyen "szerencsétlenül" alakult ki a hited.

2022. júl. 14. 22:05
 13/18 Grimfox ***** válasza:
Szücsöm, olyasmit, ami a halandó létforgataghoz tartozik, biztosan nem érzékel. Ahhoz kellene valami, ami a halandó szférához tartozik, hogy érzékeljen. Hogy önmagát hogyan észleli, ha észleli, azt meg nem tudom.
2022. júl. 14. 22:35
 14/18 SZücsöm ***** válasza:

12

Az a baj hogy a tapasztalás nem jár megértéssel.

Én is képes vagyok érzékelni azt amit a kínaiak chi-nek neveztek, ettől függetlenül mivel nem értem,ismerem hogy valójában mit hogyan és miért érzékelek nem tudom azt mondani hogy ez egy jelenleg nem mérhető energia, mert az emberi agy sok "turpisságra" képes.

A saját tapasztalatról még annyit hogy több embert is ismerek személyesen akik fájdalomcsillapító, alkohol, drog, vagy csak simán bánat hatására olyat érzékeltek ami nem volt ott, és elmondásuk szerint megkülönböztethetetlen volt a valóságtól.(Én még soha nem hallucináltam szóval ezt csak elképzelni tudom)

A mesterekkel csak az a baj hogy ők is hús vér élő emberek. Azaz az érzékelésük lehet téves, lehet valós de rossz következtetés levonásával, és lehet akár "direkt hamis".

A "felsőbb szintektől kapott dolgokkal" is csak az a baj hogy ott az emberi tényező. Ha a közvetített információ nem reflektál a valóságra pl. elmondja nagymama szelleme hová ásta a cash-t stb. (és valóságban tényleg ott van) addig csak hihetsz abban hogy az érzékelésed nem csak a te elméd kreálmánya.

Tanítani viszont sok félét tanítanak.Attól mert még tanítják nem lesz valós.

És nem a valósággal ellentétes az elképzelésem csak a te hiteddel.

Lehet bárki bármilyen mester, ha képes komoly képpel azt állítani hogy tudja mi történik a halál után még hozzá ilyen részletekig menően, akkor hatalmas egóval kell rendelkezzen. Vagy ő a Buddha, esetleg Jézus.

Ettől függetlenül nekem nem igazán van hitem, mert nem hiszek a lélek létezésében de azt se állítom hogy nem létezik. 1 biztos hogy én az állítólagos "chi" érzékelésén kívül még nem tapasztaltam semmi az átlagostól eltérő jelenséget.

2022. júl. 14. 23:26
 15/18 anonim ***** válasza:
24%

Nem szavaztam. Nincs olyan, hogy kell.

Egy ismerősöm első élete 40000 éve volt. Nagyjából ugyanannyi időt tőltöttünk ezen a bolygón, még is én kevesebb, mint másfél ezer éve kezdtem.

2022. júl. 15. 07:07
 16/18 Senior Séf ***** válasza:
48%
Sok. Ennek az istennek az idejében nem is fog megtörténni.😂
2022. júl. 15. 15:49
 17/18 anonim ***** válasza:
54%
Az erről szóló dukumentumfilmek és dokumentált esetek nagyrésze nagyon rövid egy éven belüli időtávokról beszél közel egy év a születés és halál között. Van elég sok aminél az illető alig halt meg de 9 hónapra rá már megszületik. Sok olyan eset van hogy elmondják hogy hogy haláluk után a testükön kívül találják magukat és teljesen a tudatuknál vannak. Ami viszont aggasztó hogy rengeteg a külső behatásra utaló jel! Illetve a korházi esetek ahol műtét, baleset stb után olyan ember ébredt fel aki más ember emlékei birtokában van, más nyelvet beszél, nem emlékszik hogyan került abba a testbe, és nincs birtokában a balesetet szenvedett személy előző emlékeivel. Murphy törvénye nagyon igaz ide: „Ami el tud romlani, az el is romlik.” A dolog természetessége, és az egész dolog ezer sebből vérzik. A nagy gurukról annyit, tele vagyunk pózerekkel, és arctalan hamis jelképekkel, agyon ferdített mondanivalókkal sokadkézből. Túrót sem tudnak ezek az állítólagos nagy mesterek. A mondanivalójuk mindig erősen igazodik a nagy társadalmi filterhez! Aki meg ilyen oldalon keres választ mint ez, itt vak vezet világtalant, tudatos érdekekből történő népbutításról, manipulálásról szól az egész oldal, ebből élnek, hiteltelen az egész minden féle témában mi érdekeket érint. Erre egy komoly iparág épült. A felsőbb szintekről, meg segítőkről annyit hogy senki nem jutott el, „vagy tudatosan gátolva van” odáig hogy a két oldal felvegye egymással a kapcsolatot? És konkrét dolgokról beszélhessünk? Márpedig ha létező dolog akkor megvan valahol az is hogy tudományosan ez hogy működik. Akinek meg ilyen technika van a kezében, az bármit megtehet pofátlanul az emberiséggel! Ezen érdemes elgondolkodni.
2022. júl. 18. 12:04
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Az ókori görögök úgy tartották, hogy 7 év.
2022. júl. 21. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!