Következő életünkben lehet egy családtagunk a szerelmünk vagy a gyilkosunk?
"mert elvileg a szoros kapcsolatoddal volt már közös életed, de sokszor meg azt mondják hogy egy totál távoli országban éltél… na most akkor mi van?"
Nem igazán értem, hogy mit érzel ebben ellentmondásnak.
Ha - tegyük fel a példa kedvéért - valakivel, aki a jelenlegi életedben közel áll hozzád, volt közös előző életetek, amiben szintén ismertétek egymást, vagy akár közeli kapcsolat volt köztetek, miért ne élhettetek volna bármelyik másik országban, mint jelenleg?
Családtagod lehet szerelmed, de az beteljesületlen marad, a vérfertőzés nem ajánlott.
Családtagod lehet gyilkosod, ugye hallottál már az anya-/apa-/testvérgyilkosságról.
Mivel itt vagy a földön es es ha feldobsz egy labdát leesik, ez már bizonyítja a gravitáció létezését.
A reinkarnaciora, a lelek létezésére egyelőre SEMMI bizonyitek nincs. Es nem is lesz
#13 : Szia tizenhármas! Képzeld pont 13. án születtem :D !
Sokan nem akarják hogy legyen rá bizonyíték.
Egyetértek több elöttem szólóval, valószínűleg többet tud a "tudomány" mint amit hivatalosan publikál.
A lélekkel pedig nem kutatható műszaki eszközökkel, abba a tartományba esik amit sötét anyagnak és sötét energiának nevét a tudomány, és csak közvetve lehet vele "dolgozni".
Mint korábban írtam, számomra evidencia a lélelk létezése, több mint egy évtizede ezzel "dolgozom".
Hogy van-e vagy sincs előző vagy következő élet? Keress rá a Google-ben, és több ezer találatot találsz. Ha akarod meggyőz hogy van, ha akarod akkor meg arról találsz hogy nincs.
Nincs következő élet.
Menny vagy pokol.
Esetleg ha démonizálódsz az életed során a halálod után a démon át költözhet ha tud egy másik emberbe és azon keresztül nagyon pontos részleteket fog tudni szolgáltatni a te életedről.
és persze kívülről ez úgy néz ki, mintha te születtél volna újá valakiben.
Nagy átverés de mint tudjuk a szellemi dimenzió is duális. Jó és rossz is van ott bőven.
MOSTANI családtagodra, vagy az újjászületés UTÁNIra gondolsz?
.
Mostani nem lehet, mert reinkarnáció után nem feltétlen lesz akkor is családtagod, következő életedben pedig nem feltétlen a mostani családtagoddal fogsz egy családban lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!