Hogyan lehet felvenni a kapcsolatot a külső- vagy a belső mesterrel? Érdemes kívül keresni? Vagy belsőleg is felvehetem vele a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Ennek is rendelt ideje van? Valóban akkor jön a mester, amikor a tanítvány készen áll rá? Létezik ilyen hús-vér vagy szellemi kapcsolat? Honnan tudom, hogy itt az ideje és szükségem van rá?2022. ápr. 7. 02:48
1/5 anonim válasza:
A belső mestered a saját, "felsőbb éned", aki a neked megfelelő tempóban tanít téged. Az elme és az EGO megléte miatt érzed elkülönültnek magad tőle, - valójában egyek vagytok és ezt az elkülönültséget kell megszüntetned, vagy legalábbis a minimálisra csökkentened.
Az utad elején jól jöhet egy külső mester is, de később már tanácsos a belső mestered (vagyis önmagad) iránymutatásait követned. Sok meditációval és spirituális gyakorlatokkal mélyítheted el ezt a kapcsolatot.
2/5 anonim válasza:
Állítólag megjelenik az életedben, amikor szükséges és készen állsz rá. És ez igaz is.
3/5 A kérdező kommentje:
Spirituális gyakorlatok alatt a tudatos jelenlétet érted? Mert úgy gondolom, ez a közös nevezője ezeknek a gyakorlatoknak.
2022. ápr. 10. 23:47
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kimerítő válaszokat!
2022. ápr. 10. 23:47
5/5 anonim válasza:
A meditáción kívüli, egyéb technikákra gondoltam, melyek legfőbb pozitív hozadéka természetesen a tudatos jelenlét. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!