Hogy tudnák kapcsolatot létesíteni külső klaviatúra és TV okosító között?
most utána néztem van benne bluetooth, csak nem látja a billentyűzetet.. másképp értelmeztem az írásodból
hát igazából ha telóval működik, ezzel meg nem akkor nem tudom mit lehetne kezdeni
milyen bill.-ed van? nem sok olyan van ami teljesen bluetoothos és adapter-t sem adnak hozzá
Erről a billentyű+tapipad-ról van szó:
Az Fn+C indítja a kapcsolat keresést, telefonokhoz pillanat alatt kapcsolódik.
Volt egy próba: 96 MINI H8 4K UHD Android 9.0. okosítóval. Ezzel is pillanatok alatt lett csatlakozás, párosodtak, klaviatúra-touchpad működött. Beállítások/Eszközkezelő-jében van Bt kapcsolat beállítás menűsor!
Viszont a T95 okosító Beállítások/Eszközkezelő-jében semmi utalást nem találtam a Bt párosítással kapcsolatban, pedig Névjegy-e szerint ezen is Android 9 fut.
Elképzelhető, a javasolt Tp-link vagy Aliexpress-es adapter mégis megoldás lesz? Bocs, nem kételkedem, de ezen a területen nem vagyok toppon.
Mellékes kérdésem: ajándékba kaptam egy Bt fejhalgatót (Aldi> MOTOROLA escape 220) dobozában ennek sem volt adapter. Asztali Pc- vagy Tv-hez a két javasolt adapterrel tudok-e csatlakozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!