Putin nem fél a karmától? Mire számíthat?
Vagy ez is el lesz intézve azzal, hogy következő életében majd meglakol, most meg él majd még 30 évet milliárdosként?
Én rettegek már csak rosszra gondolni is, vagy kicsit beszólni valakinek, mert én csak egyszerű földi halandó vagyok, aki majd 3x kap vissza mindent, egy kivételezett milliárdos, akit szeret a sors meg okozhatja már most több száz ember halálát? Ő miért nem fél?
Karma = ok->okozat, okozat<-ok. Semmi többet nem kell belelátni, minden egyes oknak okozata lesz, ami egy újabb ok. Az egyetlen módja a karma megtörésének az, ha nem adsz okot semmire, ez lehetetlen, tehát "csinálj pozitív karmát magadnak", tehát ne adj okot arra, hogy más -> szenvedjen, rosszul érezze magát, bántson miatta másokat, vagy magát, és a többi.
Nincs ezen mit rágni... "Ha megdobnák kővel, dobd vissza kenyérrel"
Elmondta már Jézus is, elmondta a pszichológia is, csak az ember a mágikus karmás baromságában akar hinni, pedig egyszerű, mint az 1x1
Karma? Azt sem tudják mi az. Ezek nem így gondolkoznak. Csak számokban, sztatisztikákban gondolkoznak. Lelkiismertük, érzéseik nincsenek.
A kis féltve őrzött, védett burkukban persze, hogy ritkán éri őket bármi baj. Amit lehet, azt megveszik pénzen. Egészséges élet is biztosított.
Azonban én hiszek benne, hogyha léztezik valamiféle kiegyelítődés (más néve ugye karma) akkor nagyon ínséges és szomorú életeknek néznek elébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!