Putin nem fél a karmától? Mire számíthat?
Vagy ez is el lesz intézve azzal, hogy következő életében majd meglakol, most meg él majd még 30 évet milliárdosként?
Én rettegek már csak rosszra gondolni is, vagy kicsit beszólni valakinek, mert én csak egyszerű földi halandó vagyok, aki majd 3x kap vissza mindent, egy kivételezett milliárdos, akit szeret a sors meg okozhatja már most több száz ember halálát? Ő miért nem fél?
Nem feltétlenül kell hinnie a karmában.
Plusz az ilyen emberek, akik a hatalmuk miatt teljesen el vannak szakadva a valóságtól, csak a saját igazukat ismerik. Putin egy olyan buborékban él, amiben senki nem mer neki ellentmondani, azaz abban a hitben él, hogy mindig neki van igaza. Ilyen emberre nem tudsz hatni a karmával, mert az ő szemszögéből ez így van rendben.
Már a saját népét is bebörtönzi, mert elkezdtek tüntetni a háború ellen. Teljesen el van szállva.
2, elvileg olyan nincs. Egy jelentéktelen emberi lény nem lehet karma.
Az ilyen dolgok miatt nem hiszek én sem amúgy. Vagy ő tényleg a sors kegyeltje és bármit megtehet én meg semmit, mert kapom a rosszat.
Amúgy róla eddig nem az a hír járta hogy milyen jó ember és imádják az oroszok? Akkor most ez mi?
Pont lehet hogy milliárdokat mentett meg, mert ezzel megelőzte a 3. világháborút.
Putyin a transzhumanista jövő egyetlen ellenszere és a "fényoldal" fegyvere anélkül,hogy beavatottként ugyan de mélyebben tudna róla,a Nato maga az AI..
Nem kell a nyavalygás,akiben megvan a gyilkos ösztön és nyilvánosan vállalja tudatosabban működik,mint bexari társai...nincs annyi civil áldozat..
Az érvei nem voltak ördögtől valók. Megajándékozhatna bennünket Kárpátaljával és az összes ottani magyarral.
Azoknak mi lesz a karmájával, akik az orosz gáz nélkül éheznek a rezsi kifizetése után? Kb. egész Európában többmillió emberről van szó, öt hónapos fűtésszezon. A vacogó emberek millióinak karmája mi? Mert nem Boris Johnson a félszigeten vagy Matolcsi kölyke fog kínlódni a Svábhegyen most sem. Majd veszünk Amerikától gázt, segítettek ők már eleget Európának, szerintem most is számíthatunk a jó szívükre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!