Putin nem fél a karmától? Mire számíthat?
Vagy ez is el lesz intézve azzal, hogy következő életében majd meglakol, most meg él majd még 30 évet milliárdosként?
Én rettegek már csak rosszra gondolni is, vagy kicsit beszólni valakinek, mert én csak egyszerű földi halandó vagyok, aki majd 3x kap vissza mindent, egy kivételezett milliárdos, akit szeret a sors meg okozhatja már most több száz ember halálát? Ő miért nem fél?
10# meg az is kimaradt, hogy az 1950-es évek előtt kié volt és hogyan lett "eredetileg" Ukrajna része. Hogy Ukrajna valójában mekkora volt és hogyan lett pár évtized alatt akkora, mint a mai terület. Ezért írtam, hogy nem ördögtől valóak az orosz érvei.
Egyébként mi a megható? Hogy fél éve a német média oktatófilmet készített, hogy a német nyugger hogy ne fagyjon meg a lakásába egy szál gyertyával. Aztán nini, "meglepő" esemény a tegnapi. Ma meg a nyilatkozat, hogy ezt szankcionálni kell, még akkor is, ha Európának meg kell majd fizetni az árát.
Amerikának van gáza szerencsére, majd segít! Jól megmutathatjuk a köcsög Putyinnak, csak szerintem mi szomorúbbak leszünk a nap végére.
De elkanyarodtunk Putyin karmájától.
A karma úgy fszság ahogy van.
A politikai részét ne itt kezdjétek fejtegetni.
Nincs olyan politikai indok, ami miatt egy darab ember önkényesen több millió ember életét felforgathatja büntetlenül meg rengeteget meg is ölethet….
Ha olvasok a karmáról, az első dolog mindig az, hogy a rosszat visszakapod. Ehhez képest azért sokan nem szívbajosak
Vagy akkor pont a ma élő ukránoknak egyszerre volt nagyon rossz a karmája, hogy ezt kapják, meg ugye ott volt Csernobil, Európa egyik legszegényebb országa, minden város látványa egy indikátor a depresszióhoz. Szóval nem egy Svájc, valljuk be.
De ha Putin ezek után is csak éli a kivételes életét, akkor nehéz lesz hinni a karmában.
Sosem tudni. Oké, politikus, de van neki magánélete is, meg múltja. Tudod, "mindenkinek meg van a maga keresztje". A karma azért ennél összetettebb szerintem, és nem rögtön kapod vissza. Meg ember nem is tud szerintem ebben igazságot tenni igazán, mert az emberi "összetétel" is komplexebb annál. Ki gonosz, ki jó, ez azért nem ilyen egyszerű dolog. A Trónok harca pl nálam tökéletesen megérteti, hogy minden csak nézőpont kérdése, valakinek a sztorijában te vagy a hős, valakiében meg egy mocsok láda gonosz vagy, milyen indíttatásból tesz valaki valamit, ok-okozatok, öntörvénykezés, egy apró hiba a múltban, mekkora hatással lehet a jelenben, azt hiszed jól cselekedsz, mert sok tényezőt nem ismersz, végül kiderül, hogy rosszul döntöttél, manipuláció hatására történő döntések stb...
Karmikus alapon a királyi család is érdekes, a Diana sztori pl ő sem feltétlen érdemelte amit kapott, mégis Károly és Kamilla mai napig boldog szerelmespár, a jövőbeli király és királyné vígan élik a nyugdíjas éveket, az a szegény szépséges nő pedig fiatalon elment.
Itt nekem bejön a nagyon életellenes véleményem, mi szerint fiatalon elmenni nem szerencsétlen dolog, mert te úgysem tudsz arról hogy meghaltál, megöregedni meg nem egy jó dolog. Szerintem.
Persze ezt a legtöbb ember nem így gondolja.
De egyébként diana halála is pont azt bizonyítja hogy nem nagyon van karma, érte aztán szinte mindenki rajongott, jótékonykodott és mégis….
11 németországban pont ezt látom amit írsz. Amióta zöldülünk, 10 centet emelkedett a villany kilowattóra, a gáz is valamennyit, az ukrajnai események előtt is kekeckedtek már a gázvezeték árvételével, már bejelentettek akkor 30-40%-os emelést. Mist meg ki tudj mi lesz. Persze a kötsög politikusokat nem rázza meg millió euró feletti éves fizetésükkel.
Könnyen köpnek föl aztán a nép majd alááll.
Én elvileg református vagyok, nem gyakorlom, de a karma számomra a vallástól teljesen független
Ennyi erővel itt Európában nem is kellene a karmáról beszélnünk, mivel nem része a keresztény vallásoknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!