Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Honnan tudhatnám meg h milyen...

Honnan tudhatnám meg h milyen kapcsolatban voltam előző életemben egy barátommal?

Figyelt kérdés
2010. szept. 11. 16:07
1 2
 11/14 anonim válasza:
Kellemes Bibliaolvasást... jó dolog, az tény, bár nem sokat olvastam, de a lélekvándorlás miért lenne rossz? Ha valaki hisz benne, az miért baj? Szerintem butaság, hogy a Biblia jó, a spiritualitás meg rossz...
2010. okt. 4. 19:38
 12/14 anonim válasza:

Szeretsz hazugságban élni ? Szerintem nem.

Am a választ megtalálod a régebbi hozzászólásaimban.

Üdv :)

2010. okt. 5. 14:17
 13/14 anonim válasza:
Semmi sem biztos, csak a tapasztalat! Él valaki ma a földön, aki megtapasztalta azokat a történéseket abban az időben, amiről a Biblia ír? Nem! Egy egyszerű ember nem tudhat biztosan semmit sem arról, amit nem tapasztalt meg! Semmire sem mondhatjuk, hogy igaz, vagy nem igaz, ha nem éljük át! Honnan is tudhatnánk? Valaki ebben hisz, valaki abban.. de egyikőjük sem lehet abban biztos, hogy azaz igaz, amiben ő hisz anélkül, hogy átélné azt! Az igazat csakis Isten tudja, ember tapasztalat nélkül nem ítélkezhet! Nem szép dolog valamire azt mondani, "nem igaz", csak azért, mert ő éppen nem hisz benne! Sokmindent tapasztaltam... van, amiről tudom, hogy van, mert átéltem. De amit még sosem tapasztaltam, arról nem ítélkezem. Mert nem tudhatom... mert csak egy egyszerű ember vagyok.. semmi több. Ahogy mindannyian!
2010. nov. 8. 00:48
 14/14 anonim válasza:

Tehát ha valamit nem tapasztalsz akkor az nem is létezik ?

A hit próbája pont erről szól.

Attól h te nem tapasztalsz dolgokat az nem azt jelenti h nincsenek. Ezzel csak az a baj elég sokan vannak ezzel így :S ...

2010. nov. 8. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!