Ki vett már részt reinkarnációs utaztatáson?
Amúgy meg enyhén szólva morbid lenne, ha valakinek az előző életében a szerelme a következő életében a gyereke lenne. Az több problémát is felvetne az apa-gyermek kapcsolat terén, és az enyhén szólva fúúj helyzet, senki nem vágyna ilyesmire. Képzeld el ha még a gyereked emlékezne is és mesélné is.
Olyat olvastam már, hogy a nagyapa a gyereke gyereke lett vagy az unokája gyereke, már nem emlékszem, és gyerekként elmesélte, hogy míg ő gyerek volt, addig ő pelenkázta, már nem tudom hol olvastam, és hogy igaz-e, hááát, passz.
De olyan dokumentum filmet láttam már, aminél még pszichológus csapat is segített megkeresni azt a helyet amiről a kisfiú mesélt.
6-os az még cuki lenne, ha a szulonek volt gyereke, aztán testvérek lettek, és a szulo lett az idősebb, és mikor bufizteti akkor jogosan mondja boldogan, hogy Az én baby-m. :D Mikozben a szulojének meg nem akarja odaadni, aki lehet elotte is a szuloje volt, csak a kistestvérének a nagymamája.
4-es vagyok. De az necces lenne minden szempontból, ha a szerelmes párok következő életükben szülő gyermekként inkarnálódnának.
A védikus asztrologust meg hagyjuk inkább. :)
Nézd amúgy en nagyon szkeptikus vagyok, a romokban heverő életem miatt kezdtem el hinni a karmaban/balsorsban, stb...
de az elvileg igaz a reinkarnacioval kapcsolatban, hogy oda születsz, akik előző életedben rokonok/párod volt... tehát kövi életedben elvileg nem nagyon fogsz Kolumbiába megszületni...
2.es vagyok: természetgyógyász-kineziológus vagyok, de nem praktizálok, igazából magam miatt tanultam . Tanulmányaim során megismerhettem látókat (tudom, sokan nem hisztek benne, de ez csak addig tart míg nem találkoztok olyannal, aki valóban lát és nem csak a lóvét szedi be a baromságaiért- megtanítottak pár meditációra ) Sok mindent tanultam az elmúlt években, sokféle meditációt, ami engem elsősorban érdekelt, az a gyógyitás. Végeztem agykontrollt mellette, elmentem chi kung tanfolyamra és minden tanfolyamból-tanórából "kivettem" ami közel áll hozzám és én ezeket évek óta használom is.
Nem vagyok pszichológus, nem végeztem reinkarnációs tanfolyamot, mert egyelőre nem akarok mást "utaztatni". A tudatalattim játszott volna velem? Én az égvilágon semmire nem számítottam, amikor az elsőt megcsináltam. sőt! Nem is gondoltam magamról, hogy sikerülni fog bármi is, de amit átéltem-érzések- elmondhatatlanok.
Nem.. NEM láttam, nem pörgött film előttem, csak érzések jöttek, amikből "olvastam" - nem tudom megmagyarázni, nem találom a megfelelő szavakat ehhez az élményhez. Ezt át kell élni.
Valóban ha valaki hipnózist szeretne, ahhoz kell külső segítség. De egy ilyen meditációban, igazából végig tudatában vagy a történéseknek, nem "szállsz" el.
Michael Newton: akinek a könyveit ajánlottam, ő hipnoterepauta volt és a két élet közötti állapot érdekelte. A könyvei a paciensei történeteit írja le, mit éltek át a kezelései alatt. akit komolyan foglalkoztat ez a téma, annak azt mondom "kötelező olvasmány :) "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!