Az inceleknek ez a Föld a purgatórium?
Figyelt kérdés
Örök kielégítetlenségtől kell szenvedniük előző életük féktelen bujasága miatt2022. jan. 22. 13:12
1/5 anonim válasza:
"Örök kielégítetlenségtől kell szenvedniük "
Nem kell.
Mindig van esély a változásra. Ahogy a prostizásra is.
2/5 anonim válasza:
Én az vagyok, ez nagyon jó kérdés, bár tudnám rá a választ.
Hogyha el mennék prostituálthoz, akkor azzal az erővel jó eséllyel már lett volna valakim legalább szexre.
Egyébként nálam ez a dolog következménye egy még nagyobb problémának.
4/5 anonim válasza:
Nem ilyen egyszeru, hogy ezt ra lehetne huzni az osszes incelre kollektive....
Az en esetemben, az asztrologiai kepletemet tanulmanyozva, inkabb vissza lett elve a szexualitassal az elozo inkarnaciokban.
37F incel
5/5 anonim válasza:
#4 A kettes vagyok. Ezt hogy lehet megállapítani születési dátum alapján? Ez már túlmutat szerintem a hagyományos asztrológián, ki az aki ért ehhez, és mennyire megbízható ez az egész? Szerintem is sok variáció létezik a kérdező által feltett kérdés megválaszolására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!