Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » A Föld valójában a purgatórium?

A Föld valójában a purgatórium?

Figyelt kérdés
Végigszenveded az életed, hogy aztán örök bebocsájtás nyerjél a mennyországba, ahol eljön az igazi paradicsomi állapot? Kétlem, hogy ez a földi lét arról szólna, hogy boldog legyél. Ha csak azt vesszük mindig éri valami szenvedés az embert. Betegségek, szeretteid halála, szerelmi csalódások, megaláztatások, gonosz emberek, gyilkosságok stb.
2018. okt. 13. 13:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
Nézzetek hülyének, de én is gondoltam már erre. Annyi tragédia ér minket mindenhonnan, hogy az nem lehet véletlen.
2018. okt. 13. 13:33
 2/11 anonim ***** válasza:
56%
Ha a Föld még nem is, az országunk egész biztos. Azon se lepődnék meg,ha a pokol is jobb hely lenne.
2018. okt. 13. 13:34
 3/11 anonim ***** válasza:

Kinek az, kinek Mennyország, másnak pedig Pokol.

.

Mellesleg, nézz körül Hubbard "tanításaiban".

2018. okt. 13. 13:34
 4/11 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem egy nagyon komoly és intenzív fejlesztő lehetőség. Nem csupa szenvedés, és nem csupa boldogság.
2018. okt. 13. 14:48
 5/11 anonim ***** válasza:
Ugyanezen gondolkodtam én is a napokban, mivel annyi minden ért már. Ha van is pillanatnyi jó, az is hamar köddé válik, vagy nem jó sül ki belőle. A minap az idegtől már nagyon rosszul voltam reggel, és öklendezni kezdem, és akkor ugrott be ez a gondolat. Talán ez a lét már maga a pokol amire a Biblia utal. Az újraszületés pedig nem ajándék, hanem büntetés, egészen addig, míg nem találjuk meg a helyes utat. A Bibliát egyébként sem szó szerint kell értelmezni, tehát ez az örök pokolbéli szenvedés simán lehet maga a földi lét, és folytonos leszületés ide.
2018. okt. 13. 16:30
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Az életed egy színjáték, a Föld a színpad.
2018. okt. 13. 18:34
 7/11 anonim ***** válasza:
17%
Ez maga a mennyország, amit nem vagy képes felismerni mindaddig, amíg meg nem érkezik a pokol..
2018. okt. 13. 22:52
 8/11 anonim ***** válasza:

A szenvedés választás kérdése. Ez csak egy állomás, ahol 3. dimenziós leckét tanuljuk. Az átlag 10 életet örökkévalóságnak nevezni, miközben több millió ősrobbanásnyi idő is csak egy kis munka bizonyos magasabban dolgozó létformáknak, elég nagy balgaság.

Az egyetlen amit tudásomból purgatóriumnak hívnék, az asztrál síkon ragadás egy halál után, ami elég ritka, és ezek is átlag 100 évig sem tartanak, amit akár 5 évnek sem érzékelsz.

Csak, mert itt 95%nál negatívabb polaritás van biztosítva az intenzív fejlődésért, ahogy egyik válaszoló már gondolt is rá, mellékes.

Ezt jól meg is mutatja a gondolkodásmódod. Betegségek a mi kollektív tudatunk miatt ilyenek, ahogy a földi rendszer formája is. Minden más példád teljesen szubjektív. Tanuld meg csalódást, elengedést, egyenlőséget, negatív kezelést, és nem lesz ezekkel bajod.

Akárki nyugodtan írjon rám ha lenne kérdése.

2018. okt. 14. 16:44
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a pokol
2018. okt. 15. 21:16
 10/11 anonim ***** válasza:

Olyan mint aki hegyet mászik, jól megdolgoztatja az izmait, de csak feljut a tetejére. És akkor ott fent a csúcson azt mondja: Hát ez a qurva hegy jól kbaxott velem, majd megdöglöttem, tud ám szenvedtetni a hegy.

Te szenvedsz a hegyen, Nem a hegy szenvedtet.

2018. okt. 16. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!